Time to go to sleep.

Åh vad underbar filmen var! Har dock sett den en gång innan men den är fortfarande lika vacker. Man blir så berörd av den! Men iallafall, har gråtit klart till den filmen nu, och ska väl snart sova antar jag. Ska ju upp till praktiken imorgon, lite nervöst första dagen..


I know i've said it before! But I love you so much, and I would give you everything you point to if I could.
You deserve the whole sky baby



P.S I love you !

Nu ska jag och min kära bror kolla på P.S I love you. Och till filmen har vi gjort smothie som vi ska slurpa i oss! Så vi hörs mer efter filmen, Puss ♥



Min misse ska också va med :-)

who needs a heart, when a heart can be broken?

tjaa bloggen!

Har varit glest här ett par dagar har jag märkt. Och till min ursäkt har jag att jag inte vart hemma och vart med älskling hela helgen! Men nu är jag hemma och ska snart springa bort till centrum med tim för att handla cashewnötter (stavning?) och cola! Sen blir det att slå på en nice film och bara ta det lugnt hela kvällen. Nu tre veckor framåt har jag praktik, huuuuuuuur nice är inte det på en skala? Och få slippa skolan på tre veckor.

Har ni något bra filmtips? ber er, kommentera eran favoritfilm! Vill ha lite tips. Här får ni iallafall ett riktigt bra filmtips av mig : Åter till cold mountain





Give me a lifetime of promises and a world of dreams




You're simply the best, better than all the rest, better than anyone
anyone I ever met. I'm stuck on your heart! I hang on every word you say.
Tear us apart, baby I would rather be dead



















Lördagen den 27 februari 2010

Godmorgon!

Jag är fortfarande ute hos min bebis men vi ska hem till mig senare ikväll så då kommer det ett nice inlägg tror jag. Men nu ska jag tipsa om en sida där man kan göra sina egna outfits! Skitsnygga kläder har dom där, och jag förmodar att dom flesta bloggare redan har vart inne där men jag länkar den här ändå för er som inte har, http://www.polyvore.com/


Så jävla snygga kläder till sommaren!



26 februari

hello bloggen, blir lite dålig uppdatering nu idag eftersom att jag är ute hos min älskling. Men vi vaknade för ett tag sen och har precis ätit frukost! Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra men blir något mys. Nu ska vi sätta igång och städa lite här så vi hörs senare kanske, annars får ni klara er utan mig idag så hörs vi imorgon babes ;)


Haha ni måste kolla på hela den här! Så otroligt söt kissemiss!
observera att den går närmare och närmare..


I wanna sunburn, just to know that I'm alive

Kom hem från stan för en stund sen, var nere en kortis med Charlotte och var förbi min praktikplats och sen handla jag en almanacka som jag behövde! Nu är jag hemma och ska snart börja städa och sen ska jag bara ta det lugnt tills min älskling kommer hem, för då åker jag ut till honom och stannar där över natten, underbart! Kanske skriver innan jag åker, så hörs sen!





Kärleken övervinner allt!

Jag har kommit på en sak..Det finns verkligen ingenting som är finare än kärlek, inget som betyder mer än kärlek. Folk nu förtiden är så besatta av att man ska ha pengar och prylar och allt annat. Men vem vill leva ett liv fullt med pengar och allt annat men ingen kärlek? Det finns faktist dom som sätter pengar före kärlek. Och det är i mina ögon vansinnigt. Jag skulle kunna vara urfattig men ändå rik! Jag ser det på så sätt att även fast man är fattig så är man rik på kärlek!

Jag trodde aldrig jag kunde älska en person såhär mycket. - Jag älskar dig! Och det finns inget jag inte skulle göra för dig ♥



Do you wanna be on top

Godmorgon läsare!

Vaknade för ett tag sen men tycker det är så otroligt skönt att ligga kvar i sängen och ta det lugnt. Så ska snart gå upp och göra iordning mig lite frukost och efter det ska jag städa lite här som pappa har sagt att jag måste göra -_- Sitter just nu och kollar på top model också. Gud jag tycker det är så ful när dom är smala som skelett, eller vad tycker ni?


VS

Så mycket snyggare än den första bilden där man ser alla ben hon har i kroppen!

cute stalker..(?)

Haha jag måste bara ta upp en sak här i bloggen. Och egentligen borde jag inte ens låta detta avskum få ett helt eget inlägg men efterssom att "den" här personen verkar vilja hålla på ett tag så kan jag säga vad jag vill säga en gång för alla ;) Det är så vansinnigt kul att den här personen sitter och kommenterar på nästan varje inlägg jag lägger in, och bara är så ironisk och leker trög. Tänk att den här personen är så otroligt intresserad av vad jag gör och vad jag lägger upp på bloggen att han/hon måste gå in flera gånger om dagen på min blogg och dessutom kommentera varje inlägg i princip!

Så tänkte bara förklara för er att om ni undrar vem denna "Jazmina" är som kommenterar mina inlägg så är det någon söt nolifer som älskar mitt liv och bara KAN inte ungå att klicka in på min blogg och kommentera! haha love it ;)

här har ni några exempel!


BOWLING!

Nu ger jag mig ner mog strandgatan med sofie och karin för att spela lite bowling! Ska bli ytterst roligt. Vi hörs nog mer när jag kommer hem och förhoppningsvis kommer det lite bilder då också, så titta in senare babes ;)

Medans jag spelar bowling så får ni en bra låt att suga på, jag gillar den starkt!



Det finns en gata där alla kan mitt namn.

Imorse när jag vaknade så gick jag och Tim ner till farmor. Vi hade bestämt att äta middag där. Så det var trevligt och nu har vi precis kommit hem därifrån. Det känns som att dagarna går så snabbt nu, och man hinner knappt blinka förens det är kväll igen. Jag skriver mer senare, puss ♥


Ge mig sommar..

yes im sure down deep inside <3

hej igen!
usch vad tråkig jag har vart idag på bloggen. Bara två inlägg som jag har skrivit vad jag har gjort och inget mer. Fy fan på mig! Nu ska jag i varje fall snart åka till Coop med tim och handla lite gott och sen ska jag hem och kolla på någon mysig film och bara ta det lugnt ikväll!

Tänkte visa lite vad för medel jag använer
när jag plattar mitt hår och vilken plattång jag använder osv..

Det här tar jag i håret direkt efter att jag har duschat, när håret är handdukstorkat, ungefär två klick..

Sen använder jag en plattång som heter "Vidal Sasson", den är väldigt bra och håret blir spikrakt!

och såhär blev mitt hår!

don't wake me cause im dreaming, of angels on the moon.

Nu ska jag och Tim laga mat, vi hörs sen!


PULKA..

hallå bloggen! Har vart vaken ett tag nu men är så seg och trött. Ska kanske ut och åka pulka med tim, lisa och michaela snart. Så ska hoppa in i duschen nu och fresha till mig lite. Så vi hörs efter duschen. Vill bara att alla ska veta att jag saknar min pojkvän och älskar honom mest




throw a fist of glitter in the air

hej igen =D

Nu har jag, mamma och tim ätit god middag här hemma, det var riktigt mysigt att bara vi tre var samlade och prata lite. Ska alldeles strax möta upp Matilda på halva vägen sen ska vi traska hem till henne i Ullstämma. Så blir nog en mysig kväll! Vad ska ni göra ikväll? Jag har hämtat kamera sladden nu så det kommer förmodligen upp bilder nu dom närmsta dagarna! vi hörs senare..♥


jag och mammsen i kroatien, vill tillbaka

Vi är oslagbara!

Godmorgon bloggen! Förlåt för jag inte skrev mer igårkväll men allt vart som jag ville. Jag åkte till lambo och va med älskling, albin och carro och sen sov jag även hos albin. Var tvungen att gå upp skit tidigt idag för dom små tomtarna skulle nämligen åka till kläppen idag så jag földe med och skjutsa dom till ljungsbro och sen skjutsa albins mamma hem mig och sen däcka jag direkt och vaknade inte förens nu så därför jag vart lite off här på förmiddagen!

Men iallafall så ska jag och min bror snart fixa ordning oss och gå ner till mamma och laga middag, Hon sa att vi fick välja vad vi ville och laga så det ska bli gott. Och efter det ska jag träffa min underbara älsklings tjeja som jag jag har saknat så mycket. Och vi ska ha filmkväll och bara snacka skit! :-) Så vi hörs mer senare, puss ♥





Mysmongon

OH herregud jag är bara tvungen! Har tv:n på i mitt rum och det är ett program om små lejonungar. Så otroligt sjukt söt va den, hur mycket skulle man inte vilja ha en mysig liten lejonunge som husdjur som ligger i sängen och sover om nätterna?!

Kolla så gosiga dom ser ut!!




Im glad i did it, cause you have to learn!

Usch idag har varit en jobbig dag tycker jag. Men får hoppas den blir bättre frammåt kvällen om det går som jag vill. Så därför jag inte har skrivit så mycket här. Och orkar inte skriva så mycket mer nu heller men tänkte att jag kunde hjälpa carro att bli månadens blogg hos http://malinjennywestman.webblogg.se . Så nu tycker jag att alla gör som jag och går in dit och röstar! Det är bara kommentera och skriva att ni röstar på nummer fyra. Hoppas du vinner carro :-)

Vi hörs mer sen förhoppningsvis. Puss ♥


Vill ha tillbaka brännan NU!

21 februari 2010

Godmorgon babes! Ligger fortfarande kvar i sängen och drar mig, är så skönt och känna att man inte har någon tid och passa utan bara ta det lugnt hur länge man vill. Ska snart gå upp och äta lite frukost och duscha och fixa mig. Älskling kommer hem från Öland lite senare så ska träffa honom då! ♥ Så det kommer lite outfit bild senare, fast det är förståss cambilder för klantig som jag är så har jag givetvis glömt min sladd till kameran hos mamma..
Så får se när jag har tid att hämta den, men sålänge får ni nöjja er med dålig kvalité på cambilder!

Här kommer lite bilder som jag aldrig lagt upp här på bloggen, kan va kul och glo på..

När jag praoa med karin i nian på Rendez Vous

När jag hade nördbrills

Mina älsklingar samlade hos mig!

Moa, sandra och jag på fritis när vi var små :))

Karin och jag :)

Lean on me when you're not strong, I help you carry on!

NEVER HAVE REGRETS BECAUSE AT ONE POINT EVERYTHING YOU DID
WAS EXACTLY WHAT YOU WANTED TO DO!
Word! på det där säger jag bara, det där ska jag leva efter ;)

Vad gör ni såhär dags en igensnöad lördag mina läsare? Själv har jag bara legat i soffan och sovit i cirka en och en halv timma, sen vaknar jag upp när darin har sjungit hälften av sin låt på melodifestivalen, den var faktist riktigt bra! Finns inte så mycket att göra idag så ska väl bara ta det riktigt passivt.


Jag har verkligen fastnat för den här låten!!
varje gång jag lyssnar på den blir man som född på nytt! love it!! ♥


Så här skulle jag vilja ha Linköping just nu..

What the hell is going on!

Nae fyfan vad jag är ledsen just nu! Som ni vet så var mina planer att åka med bebis till Öland, men vad fan tror ni händer egentligen? Jo, givetvis så får mina päron anfalls-cp-damp-ryck och säger att jag inte får åka ner till Öland i det här ovädret och lalala! Så jag fick stanna hemma medans älskling får åka dit. Så idag ska jag bara va hemma och tycka synd om mig själv och "cut cut cut jag mår så dåligt". Ska i vilket fall ner till therese och äta middag snart för är hungrig som en flodhäst.

Förlåt för ett kanske inte så peppt inlägg men whatever ni borde lida med mig faktist! stackars mig..


inte en skvätt smink..


Öland!

hey bebisar! Hinner inte berätta så mycket nu eller göra roliga inlägg för ska åka till öland om ett tag med älskling. Men igår var en nice kväll, va med älskling och vi va hemma hos carro och tog det lugnt! Men nu ska jag fortsätta fixa mig så ska jag försöka höra av mig när jag kommer fram till öland. Annars hörs vi mer imorgon när jag kommer hem. Ni får klara er utan mig idag. puss ♥


Sökte på "öland" på google och hitta den här bilden, hoppas det är lika fint väder där som på bilden? haha

Cookie!

hello!

Har precis duschat, så nu känner jag mig superfresh! Sitter i sängen och äter en bulle och tar det lugnt, för känner att jag har början till huvudvärk så har tagit en huvudvärkstablett och ska ta det lite lugnt nu så det inte blir värre. Hör av mig senare!


Möms


Lean on me

Godmorgon snyggingar! Sitter i vardagsrummet och tar det helt lugnt, var i skolan en sväng förut och gjorde en sista liten grej och det gick hur bra som helst, kom hem vid halv tio och nu är det fyra veckor utan skola!! Kan ni förstå hur underbart att slippa gå till skolan på fyra veckor. Första veckan är det lov och dom andra tre veckorna har jag praktik! Idag är jag riktigt jävla lycklig ska ni veta! Så nu sitter jag och lyssnar på min favorit låt och känner bara hur tiden kommer ifatt mig!

Min älskling kommer hit sen också och ikväll blir det förmodligen att hitta på lite grejer. Kommer bli en underbar helg, nu hoppas jag bara på att det verkligen blir öland på lördag, för som sagt så ska vädret alltid förstöra, så vi kanske inte kommer över ölands bron, men vi får hoppas! Nu ska jag fortsätta må bra så hörs vi sen mina vänner. Puss ♥



Famous!

Tänkte bara meddela att jag och Rami Siman Khodr från paradise är kompisar! =D





you better shape up

Jag hade ju lovat er mina bästa musiktips, och dom kommer här. Lyssna och njut babes! samtliga låtar är från serien Glee, själv kollar jag inte på den, men deras låtar är underbara. Dom gör mycket cover på gamla låtar, så sök på Glee på youtube så hittar ni massa bra. Dessa är mina favoriter ;)

Glee - Don't stop believin

Glee - Lean on me

Glee - Rehab


Mika - Happy ending

Den sista låten " happy ending " är bland den finaste låten som finns, älskar när kören kommer sen och i olika stämmor, det blir så mäktig känsla!

1337

Godmorgon läsare =D

Har haft lektion med Gertat nu och snart ska jag och amanda springa bort till hemköp en sväng. Förövrigt så känner jag mig lycklig idag för det är fredag imorgon och helgen väntar och en hel vecka med lov och andra roligheter. Kommer bli underbart! Om ett tag ska jag ge underbara musiktips här på bloggen som ni kommer gilla. Så kika in då igen. puss ♥



älskling ♥

Coca cola fanta light, ta en pepsi Å en sprite

Jag har kommit på en sak! jag tror jag är beroende av coca cola. Allt detta som är på bilden plus två till 33cl har jag och älskling druckit på den här kvällen. Någon mer som håller med om att cola är riktigt gott och man kan inte få nog av det? Första klunken är underbar =D


JA TACK GÄRNA!

Nu har jag kollat runt lite på bubbleroom och hittar skitsnygga skor och lite andra stuffs som jag vill tipsa er läsare om. Själv ska ja ta mej en funderare på dessa, för som sagt det behövs ju pengar också. Men funderar på att inhandla lite från den här sidan sen. Vill ha dom i garderoben nu!! Håll med om att det var nice grejer?!


it's inpossible

Hej bitches, har ni saknat mig? vet att jag inte skrivit mycket idag. Haha till och med min pojkvän klagar på mig om det, han tycker jag suger på att uppdatera, söt han är som läser min blogg (a) Iallafall så har vi just ätit kvällsmat och nu ska vi nog bara ta det lugnt och mysa. Andra avenyn är klockan nio också så blir att glo lite på det. Och som jag redan nämt ett antal gånger så längtar jag till helgen, det kommer bli mys och skitkul!




Tänkte göra en fet hiss till detta armband, som är i märket calvin klein! Så otroligt snyggt! vet dock inte vart man kan köpa det, och kostar säkert en förmögenhet med tanke på märket! Men har ni pengar och vet vart det finns så skulle jag slå till på detta direkt! :)

Jag har aldrig sagt att jag är normal.

Sitter i skolan och har lite anfall med karin och amanda. Vi har engelska prov halv tolv och efter det ska jag hem och träffa min älskling ♥







den här bilden är kanske två år gammal på stureforsbadet när jag visar karin vart skåpet ska stå!!

Vive tus sueños

Nu ligger jag nerbäddad i sängen och är nyduschad också, så känner mig superfresh! Men kom dock på att jag glömde ta kort på min gigantiska sämla, råka visst trycka i mig den i all hast, haha! Men i vilket fall så ska jag försöka knoppa lite nu så jag kommer upp imorgon, och imorgon blir det bara en lektion och sen prov och efter det ska jag träffa min älskling som jag saknar :*


min kissemoi som är söwt ♥


I wanna be baby Jesus!

Haha som ni såg så gästbloggade min sistah lisa här förut, hon är gosig hon! Men nu har dom iallafall lämnat mig ifred och försöker plugga till mitt engelska prov! Usch vad mycket konstiga ord det är man ska kunna och som plus på detta är jag trött och vill bara springa in i köket och hugga in på min semla som väntar på mig. Men den får jag ta efteråt så jag verkligen känner mig riktigt klar på det här. Nu ska jag fortsätta och studera mina vänner, vi hörs efter det så kan vi få ett smygkik och dregla över min semla sen, puss som fan ♥

uääk för detta..


OBS!

här kommer ett inlägg från världens bästa:

idag var jag med timpisch på af, gööööööööööööööööööööörkul! sen åkte vi hem och åt, göööööööööööörgott! nu ligger vi i tildisch säng och hindrar henne från att plugga, gööööööööööööörbra!



ps. jag hatar sånt här.

pps. jag vill ha samlag med sångaren i kings of leon

ppps. han är möms



<3



Love conquers all!

Godmorgon sunshines! =D

Sitter här i skolan och känner mig helt trött och sliten i både kropp och sinne. Idag går vi till klockan fem och sen efter skolan ska jag dirr hem och plugga på mitt underbara engelska prov jag ska ha imorgon. Sen hinner jag väl inte göra något mer idag utan att plugga och sova så jag säger bara livet leker just den här veckan! Längtar något enormt till helgen då jag och min älskling ska åka med hans familj till öland och gå på dop =) Och sen är det lov hela nästa vecka så jag måste kämpa på dom sista dagarna nu och sen bara ha det underbart och ha kul!

När jag kom hem från skavsta igår tänkte jag skriva ett inlägg men självklrt funkade ju inte blogg.se som vanligt, jag blir så trött!

jag har bygt bo under min luva idag..


Orkarinteskrivanågonvettigrubrik så att ni vet det!

Hej igen! =D

Nu har jag vart hemma ett tag nu, ska strax gå och ta mig nått att äta och sen plugga matte och engelska som en dåre! Sen vid sex tiden ska jag och lisa på road trip som jag sa förut. Så då ska vi handla massa tjockt och hon har laddat med brända skivor med bra musik på och sen ger vi oss iväg för att hämta tottis som kommer hem! Men nu har jag inte tid med er längre, jag skriver nog ett inlägg inann jag sticker iväg annars hörs vi av när jag kommer hem igen. puss ♥

Såhär trött och butter känner jag mig över att jag måste plugga nu..



See that look im my eyes, you take all of this from me and im still gon survive!

hej bitches, sitter i skolan nu, har vart lite rörigt nu på morgonen så har inte hunnit med att blogga. Var tvungen att styra upp lite, och nu är det ordnat. Sitter just nu och lyssnar på min favorit musik och tar det lugnt. Ska snart äta lite lunch också. Nu har vi bara en lektion kvar och sen ska jag hem och plugga lite och senare ikväll åker jag och lisa sis till skavsta och hämtar hem min älskade bror som kommer hem från skottland för gott nu typ, gilla!



valentine day <3

Gud vilken underbar kväll jag har haft! Jag och älskling fixa iordning oss och åkte ner till stan vid fyra och sen gick vi och åt på ming palace och hade det mysigt, och på hemvägen köpte han en bukett röda rosor till mig. Han är så fin ♥ När vi väl hade kommit hem så tog det inte lång tid förens vi åkte ut med några och åkte lit bil. Men nu är vi hemma och har krypit ner i sängen och ska kolla vidare på walander som började klockan nio. Hoppas ni har haft en fin dag! Vi hörs mer imorgon mina vänner.


Alla <3 dag!

hej sötnosar, nu sitter jag och älskling i sängen och äter chokladhjärtan. Som alla vet så är det ju alla hjärtans dag och när jag kom hem så låg det en ask med chokladhjärtan. Vi funderar på att fixa iordning oss snart och senare ikväll åka och äta någonstan och bara ha det mysigt. Idag är ju en dag då man ska visa extra mycket kärlek till den man verkligen älskar. Så jag tänkte visa extra mycket kärlek till mitt hjärta som är det bästa som finns. Hur ska ni fira alla hjärtans dag?

Jag hör av mig om ett tag när jag vet mer om dagen. Ha en jättebra dag idag, och visa kärlek alla därute. Det kan aldrig bli för mycket <3


Jag älskar dig ♥


hett tips!

Kom på att den här låten är väldigt bra, när R.kelly gör en remix på den!!


cause they stick up for me..

hej mysisar, jag och älskling var ju på ikano förut och jag hittade ett par skor som jag fick med mig hem, vart supernöjd över dom! Men kan tyvärr inte fota dom och lägga in dom nu eftersom att jag har glömt min sladd till kameran hemma hos mamma -_- Men när vi kom hem så började vi laga mat, och vi åt klyftpotatis, bearnesesås,grillad kyckling och fetaostsallad, möms! Och nu ligger vi i sängen och vilar lite efter maten. Ska snart iväg på äventyr tror jag men innan det tar vi det lite lugnt. Vad gör ni ikväll babes? ;) Vi hörs säkert senare. Ha en bra kväll, för det har jag! puss på skinkan ♥


Just nu..

It never felt so good!

Nu är jag klar, så vi ska sticka strax. puss


jag fastnar inte på bild just nu så jag fick damp och så får det bli såhär.

city baby!

hej min sötnosar, har fullt upp nu, ska fixa mig sen åka ner till stan med bby och kolla skor. Så vi hörs när vi kommer hem. Sakna mig inte för mycket, be right back ♥



hello kitty sminkväska, me like

jealous bitches, jealous bitches don't hate me!

hoppla nu har jag glömt bort att jag skulle skriva en hiss och diss lista. Men har inte riktigt tid med det just nu, jag och min bebis ska komma på vad vi ska göra ikväll, så hör av mig sen om vad vi hittar på. Så får ni en hiss och diss lista imorgon babes ;)




I wanna write your name in the sky

hello! Nu har jag vart hemma ett bra tag och duschat och sovit och haft mig, känns skönt att vila sig lite såhär på fredagseftermiddagen så är man pigg ikväll. Just nu lyssnar jag på lite musik och tänke gå och ta mig en smörgås för jag känner hur magen skriker efter mat. Sen ska jag väl platta håret lite och fixa mig. Vad ska ni hitta på ikväll mina läsare? mysig hemmakväll med familj, eller pojkvän, eller röjjig utekväll? ;) Nu ska jag gå och äta sen tänkte jag lägga in min inne och ute lista, missa inte det. puss ♥


inget smink och relativt nyvaken flicka 93

<3

hej bloggen, kom till skolan för ett tag sen. Och börjar inte förens halv tio egentligen men sitter i business lab och tar det lugnt med Judith. Jag har bara lektion till kvart över tolv så det är chill. Då ska jag hem och fixa mig lite och sådär sen senare komme älskling till mig så blir det att äta gott och sådär. Men jag skriver mer sen istället, fryser som fan just nu så kan inte tänka, puss




natt-inlägg

hey bitches! Ska snart krypa ner med älsklingen och kolla ett avsnitt av made in sweden. Men innan det tänkte jag höra av mig till er läsare. Jag har kommit på att min header är rätt så ful egentligen, har faktist inget smink på mig där så det är ju lite mongo att ha den som header då. Men ska hitta en annan snitzig bild jag kan ha och sen får jag besvära My att byta den igen (a) hon kommer hata mig efter dethär, haha! Men nu ska vi krypa ner och mysa, så vi hörs imorgon när jag kommit till skolan. godnatt och sov gott, puss



when you bleed just to know you're alive!

Nu har jag gjort lite nytta och pluggat lite, och gått igenom min redovisning jag ska ha på måndag så det känns bra. Snart kommer lisa sis in till mig och vi ska göra varma mackor och snacka skit. puss ♥


Då dagen är slut, kom om du kan.

Nu ska jag plugga mattematik och det ska bli så roligt! Förövrigt vill jag bara påminna om att jag är en riktigt cool tjej faktist. Ska se om pappa har ingredienser till chokladbollar också. P-uss ♥


Torsdag

hej babes! Idag är jag hemma från skolan för imorse när jag skulle gå upp för att fixa mig inför skolan så hade jag spränghuvudvärk och mådde illa, alltså en typ av migrän. Så det var bara att ta en tablett och gå och lägga sig igen. Nu mår jag lite bättre som tur är! Ska nog sätta igång och plugga lite snart och sen vila lite till. Det blir ingen just-nu-bild på mig i detta inlägg på grund av att jag ser ut som ett helvete :) vi hörs sen, puss ♥

Åsikt!

Sitter och glor massa bloggar! Tänkte ta upp en grej som jag undrar. Inte för att det inte är fint eller så, för det är jättefint, men varför är nästan alla bloggar vit bakgrund och svart, svart, svart?! Varför inte bara ha någon fin färg som gör bloggen lite mer personligare och roligare. Vitt och svart har alla och visst jag kan hålla med om att det är jättefint och stilrent, men det har blivit som en slags trend, alla har det nu. Fram med eran favorit färg ;) Sen får man såklart tycka som man vill. Man kanske tycker det är skitfult med den färgen jag har till exempel, but, I LIKE IT!  puss på er ♥


You took my breath away <3

Så! nu har jag sovit en skvätt och vaknade även av att min älskling sa att han kommer till mig ikväll så det gjorde min kväll. Har kännt mig så trött och sentimental ( stavning ) idag! Vet inte riktigt varför jag har gjort det med vissa dagar är man lite så bara. Så ikväll blir det att gosa ner till det nya programmet vinterspelen som började igår och är tre dagar i streck, har ni missat det? isåfall säger jag bara, kolla femma ikväll klockan nio, ni kommer gilla det.

Tänkte ge er ett litet musik tips på en låt som jag hitta för ett tag sen, den är säkert ÿber gammal och sådär. Men för er som inte har hört den och gillar John Mayer, här har ni en riktig goding!! Och gillar ni den inte första gången, ge den en chans, ni kommer älska ;)




Den här bilden och den jag la in förut tog våran grupp i skolan när vi hade estetisk verksamhet!

when you breath out, I breath in.

HEJ och HÅ vad dålig uppdatering det har varit här! Igår slutade jag så sent och hann inte med att blogga eftersom att jag inte tog med mig datorn till baby. Men nu är jag här igen och det kommer komma lite mysiga inlägg under kvällen. Förövrigt kan jag säga att jag har åkt till pappiraul nu och ska va här ett tag. Idag är jag väldigt trött och lite kinkig :-) skriver mer snart! Ska bara byta om till mjukiskläder och ta och sova en liten skvätt. puss ♥

Ser ut som - hej kom och hjälp mig men ingen kom! men det är nice ändå.


you are like a hard candy, with a surprise center <3

Tjooho sitter i skolan och försöker hjälpa karin med att få horoskop på facebook, men det går inte särsklit bra. Dricker även en power king också för att jag ska orka till klockan fem idag. Efter skolan ska jag va med min älskling också, puss på det ♥ vi hörs mer sen babes, hejdå!

Vet att ni älskar mina cambilder som jag tar när jag har tråkigt i skolan ;)




avslutar med en fresh bild på min riktigt losta lärare tobbe. haha!!

SVAR PÅ KOMMENTAR!

Fick en kommentar från någon som presentera sig som " Min vän " och han/hon skrev " varför lägger du upp en bikini bild helt plötsligt " hahahah herregud !

Så jag tänkte svara min lilla vän på varför jag la upp en bikini bild, och eftersom att du säkert kollar min blogg så ser du säkert det här. Ska egentligen inte ens behöva svara på varför jag lägger ut en bikini bild, men eftersom att jag är snäll så gör jag det. Jag la ut en bikini bild för jag tyckte att bikinin var fin och för att jag vart sugen på sommaren. Hoppas du har fått svar nu och att du slipper sitta och bekymra dig så hejdlöst över varför jag la ut bilden ;) puss


bums i säng!

Jag ska sussa nu mina läsare. Men ni som har tråkigt och inte kan sova. Kika på denna video. Vet att ni kanske redan sett den, men hur otroligt kul är det inte!! Nae nu känner jag mig bar exposed och rädd, så godnatt sötnosar ♥


Myskväll med mammsen!

hej bloggen, sitter just nu och kollar på Outsiders med mammsen och efter det ska vi kolla på spårlöst försvunnen också och jag har köpt mig en mini chips påse och en cola som jag ska mysa med till programmen! Förlåt för jag inte uppdaterade när jag kom hem men har haft lite att stå i. Nu börjar snart programmet igen så ska fixa lite innan. Skriver nog ett inlägg sen innan jag sussar, men om jag inte gör det så säger vi godnatt. puss ♥

En bild på en bikini jag testa förra sommaren, och JA jag vet att jag har BH:n under. men orkade inte ta av den när jag testa så inget snack om det nu ;)


but I just can't admit

Har otroligt tråkigt, slutar alldeles strax och då ska jag åka hem på dirren och baka chokladbollar tror jag. Gött! Men vi hörs när vi kommer hem babes. Kan bara nämna också att jag och min älskling kanske ska göra en grej i slutet av månaden. haha bara för att ni ska bli lite nyfikna. puss ♥


Haha my tog kort på mig när jag hade tråkigt. och kolla hur spetsig stjärten ser ut!!!


Tilza.blogg.se

Det är riktigt tråkigt i skolan. Är jättehungrig också för den delen. Jag och amanda har rast nu så vi ska gå en sväng i skolan eller nått. Sen ska jag följa med amanda till hennes älsklingställe (mcd). Hörs sen mina fina läsare ;)




kissiemjao

Godmorgon! sitter i skolan och är självklart uppe med tuppen. Imorse tog det verkligen emot att resa sig från sängen. Och min katt Åke hade sina spasmer ryck som vanligt, hoppar upp på att prydnassaker vi har så jag får springa och slänga ner honom. Men älskar honom oavsett att han är en liten buse då&då. Nu ska jag jobba lite så vi hörs mer efter det. Pusssomfan ♥


Mongobild jag vet! men är trött och det är måndags så jag har mina skäl ;)


Karma's only a bitch if you are ;)

AHOJ, ligger i sängen och tråkar som fan. Har vart borta vid macken och fyllt på mitt busskort så jag tar mig till skolan imorgon som jag egentligen inte vill. Har duschat och gjort mig fresh också, och jag hatar att mitt hår är blött och bara hänger, så jag flätade två fläter på vardera sida, ser lite ut som rasta fläter, känner mig lite som en gangster nu bara för det! Ska gå och smälla i mig en chokladboll nu som jag egentligen inte vill ha men ändå kommer äta för att det frestar mig en liten skvätt sissodär. bye bloggen ♥

förstår om ni inte fattar vad jag bubblar om. Men jag har tråkigt så jag skriver bara en massa skit som är väldigt oväsentligt men det är nice ändå. kommentera och kom med idéer om vad jag kan hitta på för nått. Snart klättrar jag på väggarna..

Lekte med camen för att fördriva tiden lite lätt.
osminkad och ful som stryk, men det handlar om att bjuda på sig själv ;)





<3

TREAT PEOPLE AS YOU WOULD LIKE TO BE TREATED.
KARMA'S ONLY A BITCH IF YOU ARE!





Shake the glitter of your clothes now

tjoho, har vart hemma ett tag nu och åt en jättegod lunch som mamma hade förberett och nu sitter jag och snackar med min galna vän amanda på msn. Funderar på att hoppa in i duschen strax och sen gå till ekholmen centrum och köpa mig en almenacka, fick mig ett ryck nyss att det kan vara skönt att ha en liten almenacka i väskan med sig hela tiden. Eftersom att jag är så lost och har knappt koll på något så kan det va skönt och ha en hjälpande hand som jag kan skriva upp saker i som är viktigt och så :] är det bara jag eller är ni också väldigt lost och snurriga i huvudet?

Som plus på den här söndagen har jag ont i min ena arm och ryggen också för att jag ramlade pladask på gatan i fredags. Jag är så smidig!!


Den länken som hänger på mitt armand var den jag fick av mammsen, " lev din dröm "



ett gott skratt förlänger livet!

Haha lyssna och få er ett gott skratt åt den här sålänge. HAHA


what the hell, is going on

Godmorgon sunshines, ska snart åka hemmåt så då blir det uppdateringar så det sjunger om det. Vi hörs då, puss ♥

21:19

Hej bloggen, harsuttit och små kollat lite på melodifestivalen men det är inte lika bra som det var när man var liten, dessutom gick fel låt vidare direkt till globen. Vet att det är ÿber tråkiga inlägg eftersom att det inte är några roliga bilder eller så men det kommer imorgon så ingen panik. pöussspuss


hit me baby, one more time

hello, var ute och mylade marcus i snön förut, nu ska vi äta nått, sen ikväll blir det säkert nått lattjo, puss ;*





håkan hellström-den fulaste flickan i världen

LÖRDAG

Godmorgon mysmongon, ber så hemskt mycket om ursäkt för att det har varit så dålig uppis. Men har haft lite att stå i, och är inte hemma för den delen så blir lite kärft att hinna med det massa roliga uppdateringar. Men ska försöka och sno åt mig datorn så myciket jag kan och blogga lite! Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska va med min stjärtgosse. Men jag hör av mig senare om vad som händer. Ni får helt enkelt stå ut med att det är lite glest hos tilza idag ;)


haha fråga inte varför..

I think to myself, what a wonderful world.

Hej hopp alla läsare!
Nu har jag vart på begravningen. Det var väldigt jobbigt och tungt..men nu är det som det ska va, nu är ni tillsammans igen <3

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu men ska träffa min älskling senare iallafall. Så det blir en mysig och härlig kväll idag. Älskar fredagar och bara få va med mitt älskade mysmongo och äta gott och kolla på bra program på tv och umgås och ha det ytters mysigt! Tyvärr hann jag inte blogga imorse eftersom att jag skulle fixa mig och sen åka ut till Lilla Aska. Vad ska ni hitta på för nått ikväll då? Ska ni festa, eller bara ha mysig hemmakväll med pojkvänen?

ska fixa lite med saker nu hörs efter det, puss ♥



Lev dina drömmar


Rest in peace <3

Tänkte bara säga också att imorgon blir det ingen skola för min del för jag ska på begravning för min morfar som har lämnat oss. Kommer kännas väldigt jobbigt men det är sånt man måste gå igenom. Livet är inte alltid en dans på rosor..

Rest in peace morfar,
När mormor lämnade oss fick du klara livets väg helt på egen hand,
men nu får du äntligen träffa den person du älskar villkorlöst,
mormor kommer ta hand om dig <3

Eftersom att det ska vara svart på begravningar så tänkte jag ha på mig det här

Lev dina drömmar <3

hej sweeties, vad har ni sysslat med ikväll? själv har jag vart hos cissi som bor i kvarteret bredvid och babblat skit. Vi satt i nästan två timmar och bara babbla och babbla om ni vet allt sånt som tjejer snackar om ;) Skönt och bara få prata av sig lite om skvaller och allt som tillkommer i livet.

Tidigare ikväll så märkte jag att mamma hade fått hem ett paket med massa fina smycken i. Det är smycken från en kvinna som gör dom själv. Så vi satte oss och kollade igenom dom lite och fick även lite fint av mamma. Fick ett fint halsband och ett armband och ett fint litet smycke man kan hänga i ett halsband eller i armband, och det är en rund ring och på den står det " lev din dröm " tycker det är så fint, det är mitt motto, som jag kommer leva efter! Har ni något motto ni lever efter? :)

Här kommer lite bilder som är taget under kvällen, puss ♥







But I know the heart of life is good, I know it's good!

tjohej, nu är jag hemma och har vart det ett tag men var tvungen att styra med lite saker innan jag blogga. Slutade som sagt väldigt sent idag så kom inte hem förens halv sex typ. Nu ska jag käka lite sen träffa cissur ett tag, fårse vad vi hittar på. Kommer mer uppis sen babes, puss ♥



Gudars skymning

Sitter i skolan, det är tråkigt. My är störd i huvudet och Marias tuggumin smakar tvål :s
Kommer kanske ett videoinlägg senare sen, puss ♥

uttråkad..




Fucko

Godmorgon!

Har lektion med Jert just nu, och han är ju bra lustig, det är en man på cirka 60 år och han har både facebook och en blogg han skriver i, haha vilken snubbe eller hur? Han brukar skriva på sin blogg vilken klass han har haft lektion med och om det var kul o.s.v! Efter den här lektionen har vi två lektioner till och sen slutar vi, men konstigt nog så slutar vi ändå halv fem ;o Vi hörs mer sen babes, puss ♥


En gammal bild på mig och min tuss, han är helt störd i huvudet, men älskar honom! Åke heter han ♥

jag vet att ni älskar massa gamla bilder ;)






















There is so much love <3

La mig och kollade på one tree hill förut och blev jättetrött så somnade ett tag, var helt underbart att sova en lur såhär på eftermiddagen. Så nu har jag precis ätit lite kvällsmat och grannen under oss kom upp och åt middag med oss också. Ska hoppa in i duschen snart och sen hoppas jag på att min älskling hinner va ♥


Ge mig sommar, NU!


10 saker du inte visste om mig!



10 SAKER DU INTE VISSTE OM MIG

* Jag sjunger alltid mariah carey låtar i duschen!
* Jag smaskar alltid när jag äter sura godisar!
* Jag är extremt dålig på att passa tider!!
* Det första jag gör när jag hör en låt är att lyssna på texten.
* Jag skrattar oftast när jag egentligen borde vara väldigt allvarlig.
* Min bror är det viktigaste jag har.
* Jag kan va fruktansvärt elak mot mina päron.
* Jag gråter till lejonkungen 1
* Jag är en drama-Queen
* Jag vill oftast ha bekräftelse


pics

Kommer några gamla bilder nu som jag hittade på mammas dator. pösss




mina älsklingar åkte till skottland..







sofies och min hand <3

even if the sky is falling down

hej sötnosar, förlåt för att det inte har blivit någon uppdatering igår kväll. Men direkt efter skolan så åkte jag till min älskling och bara hade det mys så hann inte uppdatera något. Och idag blev det ingen skola för mig på grund av att jag är sjuk och vi hade bara gymnastik så man ska ända inte idrotta när man är sjuk. Kom hem för en stund sen och insåg att jag har min skoldator i skolan, panik! Måste på nått sätt försöka hämta den idag, klarar mig inte utan den. Men ska försöka fixa det på något sätt. Så vi hörs senare babes, puss ♥


Business Lab

Har lite smått håltimma nu, så sitter i business lab, och bredvid mig är det som att va på zoo, några stycken sitter och skriker som in i helvete, fruktansvärt störande när man försöker ta det lite lugnt. Tänkte bara säga det så ni lider med mig, hörs sen, puss ♥


Lord I wish I was made of stone

Kom just till skolan och ganska förkyld så känner mig inte så särsklit taggad på skola just nu vill jag lova. Och som plus på det så går vi tilll klockan fem idag. Direkt efter skolan idag så tar jag 1an upp till pappsen och där blir jag hämtad av marcus pappa, så åker till baby ikväll, så det blir massa mys och kolla på ph-finalen, love it! Men nu ska jag ha lektion så vi hörs efter det. Tänkte nämligen lägga in " 10 saker ni inte visste om mig " så kika in då. puss ♥


Dixie Chicks- am I the only one

Paradise Hotel

Nu blir det paradise hotel för fulla muggar, är förkylt och snuvig så tar mig en kopp te med honung i till programmet. Om vi inte hörs efter så säger jag godnatt nu så hörs vi imorgon. Sweet dreams, ♥


grönt te hoppas jag ska göra susen för min förkylning..

summer

Sitter och kollar på lite bikinisar såhär mitt i vintern, samtidigt som jag håller på att bli förkyld också. Men tänkte tipsa lite om vad jag tycker är riktigt snyggt. Ed Hardy bikinisarna är riktigt snygga, älskar dom! Dom flesta är ganska så vanlig form, men älskar märket och stilen den har. Själv köpte jag en riktigt snygg bikini på New Yourker i norrköping förra sommaren som man skulle kunna säga är ett plagiat på Ed hardy, men spela roll, den är riktigt läcker och kör på den i år igen!!

Syns nog jättedåligt men den sista bilden har jag den bikinin på mig. Ruskigt snygg! För er som vill ha ett närmare kik på min bikini så är det bara säga till så fixar jag det. Vem vet den kanske finns kvar på New Yorker i år igen ;)


I found a shoulder to cry on

usch fick jätteont i magen alldeles nyss :( sitter i sängen och pratar med min älskade bror som förövrigt kommer hem från skottland den 15 februari, gilla ♥, haha såhär kul har han när robert är och dansar..


1 februari

tjoho, kom hem från stan för ett tag sen, jag skrev ju förut att jag skulle åka hem men riktigt så vart det inte, utan jag och My fastnade på stan så vi spontan shoppade lite, och sen kollade jag även på lite skor som jag förmodligen ska köpa en annan dag. My fixade även min blogg så den blev precis som jag ville ha den, ser ni vad fin den vart? ;) och allt detta tack vare My som är så duktig. Jag hade aldrig klarat av det själv. Nu väntar maten på mig..

Detta fick jag med mig hem från stan


hem ljuva hem

Nu åker jag hem från skolan, vi hörs när vi kommer hem sötnosar. puss ♥


karin är helt chockad

ain't even half of what I'm feeling inside

Godmorgon, sitter i skolan just nu, var väldigt segt att gå upp imorse vill jag lova. Sov hos min älskling inatt så ville bara ligga kvar i sängen och sova med honom. Men efter mycket om och men tog jag mig upp och nu vill jag bara att tiden ska gå fort så jag får åka hem och ta det lugnt. Vet att det här inlägget kommer va väldigt tråkigt med tanke på att jag inte kommer lägga in någon rolig bild men har just nu rast på 10 min så blir mer bilder och roliga uppdateringar sen istället. Vi hörs om en liten stund, puss ♥

Min fina vän My ska fortsätta fixa lite på min blogg snart också. Så om det är lite konstigt när ni är här så vet ni varför, ska det bli fint så får man lida pin ;)


RSS 2.0