@ work!

Hallå på er, nu blir det en snabb uppis, sitter nämligen på mitt nya jobb och jobbar, och för tillfället har jag rast ;) Slutar klockan nio och då blir det att möta upp älskling och ta bussen hem och sen chilla, har sovmorgon till klockan 10 i 2 imorgon så kan va uppe länge.

Men uppdaterar när jag kommer hem, för nu är det snart back to work så har inte tid med er. Puss :D


Let's go fucking mental

Sådär då var jag hemkommen från farmor, nu ska jag ta en tur i spåret även fast jag känner för att bara lägga mig ner och sova, så släpar jag mig själv ut i spåret, hårt :) Efter det blir det garanterat chill framför TVn och jag ska inte göra ett handtag. För imorgon är en hejdundradens lång dag så måste ladda upp. Men kanske skriver lite senare, annars får ni ha en jävligt göddig kväll :D Pusssssen ♣


You are my sweetest downfall.

Hej igen! Tänk vad jag är duktig på att uppdatera, men det här inlägget kommer bli jävligt tråkigt för jag har egentligen ingenting att skriva, vill bara vara snäll och uppdatera och fördriva tiden med något. Jag, Karin & Judith gick till lunchen förut och när vi kom dit så var det såklart extremt vidrig mat som vanligt, så vi gick till gyllenkafét och jag köpte en baguett så jag stillar hungern lite. Nu sitter jag på coach med Emelie :D Efter det blir det Affärsjuridik med Gertat! Sen flyr jag till farmor snabbt som fan, för att få i mig lite mat innan jag svimmar.

Ikväll är det massa bra program som jag ska glo på, bland annat, Idol och kungarna av tylösand ♦


En bild som är tagen för några dagar sen. Det står Tilda Wretman ♥ Marcus på bananen (a)


Så oerhört vacker låt! Gammal men fortfarande fin.

And when I catch my breath it's you I breathe!

HejsanHallå! Igår berättade jag för er att jag skulle på utbildningen, och efter det pallade jag inte uppdatera bloggen så tar igen det idag känner jag. Det gick superbra på utbildningen, ska jobba på torsdag och söndag så det blir helnice. Jag och Josse bestämde samma dagar nu i början, och dom sa att vi skulle sitta bredvid varandra :) Känns rätt gött med jobb vill jag lova! Idag efter skolan ska jag käka hos min söta lilla farmor ♥ Sen ska jag ta en sväng i spåret och sen blir det chill framför TVn!
Nu ska jag fortsätta och jobba, vi hörs väl sen om jag orkar uppdatera ;) Ha en bra dag!

Go and fuck yourself!

Nu ska jag dra ner mot stan och möta upp Josse, sen ska vi gå och ha utbildningen för vårat jobb. Känner mig krasslig idag egentligen, så efter utbildningen blir det att åka hem och mysa ner sig. Men vi hörs mer när jag kommer hem. Puss på er :D


Josse & Jag ♥

Hur mår du Judith? - Hej på er!

Nu ska jag ha coachtid med Amanda och plugga lite, sen frissan :D Pusssss


I don't want to fall another moment into your gravity.

Hej sötisar! Sitter i skolan för tillfället, och efter skolan ska jag klippa mig, sen ska jag hem en sväng och käka och efter det blir det Hockey med Carrobarro :) Hinner inte blogga så mycket nu för vi ska snart gå på lunch, så skriver mer när jag kommer hem ist. Men dagen ser bra ut och ska bli skönt att få bort mitt slitna hår :D


Jag & Mysis

Judith, Jag och Mysan

Pussen

what so ever

Hey sweethearts! Idag är det en sån där dag då man bara ska kolla på film och gosa ner sig framför en film, men direkt när vi vaknade åt vi lite frukost, sen åkte älskling hem och jag sprang 5km i spåret för att skaka av mig allt gott som helgen har bjudit på ;) Nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra lite sysslor här hemma, eftersom att pappsen är i Kreta så måste jag hålla ställningarna :) Så ska snart gå ner till mamma tror jag och hämta min cykel och måla naglarna. Sen ikväll blir det väl mys och någon film att glo på.

Helgen har varit helt underbar måste jag bara säga också. Men vi hörs lite senare, puss ♥



THESE WALLS DON'T LIE.

Hej på er! Idag trodde jag först att vi skulle fira Marcus brors barn som har fyllt 1, men så vart det inte så efter vi hade vaknat och gjort iordning oss så åkte vi till Ikano och shoppade :) Jag hittade en kavaj, en päls och en ring som fick följa med mig hem. Kan ta kort på dom sen när jag har min kamera, men för tillfället är den hos mamma :( Men efter Ikano så åkte vi hem och lagade klyftpotatis och kycklingfilé och mumsade i oss. Nu är vi med Albin och Ogge och ska troligtvis åka till Slaka en sväng snart.

Skriver kanske ett godnatt inlägg senare när jag kommer hem, annars får ni ha en fortsatt trevlig Lördag :) Kom på att jag ska klippa mig på måndag, tycker ni att jag ska klippa mig som jag har på bilden nedan?! alltså lite snelugg osv..


I can feel your heartbeat running trough me.

Hej igen! Nu sitter jag i min sköna säng och kollar på tv och väntar på att Idol ska börja igen :) Ska bli spännande! Som jag skrev förut så skulle vi åka och käka kina mat. Vi åkte till Saigon och hämtade maten och åkte hem och käkade, mums vad gott det var, och var verkligen värd att unna mig det! Är riktigt trött idag och släpper alla spänningar nu och kopplar av inför helgen, imorgon börjar jag 10 i 2 som vanligt, så kan ta det riktigt lugnt imorgon ;)

Kanske lägger upp ett godnatt inlägg senare, annars får ni ha en bra kväll. Puss på er ♥


:D


23 september

Hey babes! Sitter i skolan och har gjort ett arbete hela dagen eftersom vi har haft case-dag. Så nu ska vi snart redovisa det och sen slutar vi för dagen, så jävla gött :) Då ska jag hem och sen blir det att jag, pappa och älskling ska äta kinamat för pappa åker till Kreta imorgon så kommer inte träffa han på en vecka :( Sen blir det troligtvis mys hela kvällen och så ska jag sova ut som fan imorgon. Kände att det var riktigt tufft att gå upp imorse, var riktigt trött så ska bli skönt och få riktigt mycket sömn!

Men nu ska jag redovisa, så vi hörs senare. puss ♥




22 september

Hello sunshines! Tänk att idag är jag tvärt emot sunshine, är så trött och seg i hela kroppen, men ändå ska jag ge mig ut i spåret och springa 5km med pappsen efter skolan. Måste träna! :) Efter det ska jag bara ligga framför TVn, hela kvällen är uppbokad med massa bra program som följer efter varandra. Den här veckan har inte gått lika snabbt som alla dom andra veckorna har gjort. Vill bara att torsdagen ska vara över, för vi har tydligen ett jobbigt case imorgon, så vi har inga lektioner. Aja nu ska jag genomlida den sista timman innan jag beger mig hemmåt. Puss ♥


Såhär seg känner jag mig idag..


WORD!



Mongo bild på mig och min bror. Kom på att jag ville blogga om en sak! Jag är tvungen att påminna er om att jag älskar min bror över allt annat. Och jag känner mig trygg i att båda har lika mycket empati och precis samma åsikter. Min bror är smart och vet precis allt. Alla säger att ingen är perfekt - Men han är helt perfekt och har ett hjärta av guld. En så ren och sann själ, som ser allt på rätt sätt finns bara en av, min bror! Jag älskar honom

PALLAR INTE BLOGGA, SORRY :)

-

Trust nobody but yourself

Hallå allihopa! Hinner inte direkt skriva värsta inlägget nu men tänka bara uppdatera lite. Sitter i skolan med Mysis och har Turism med Lotten. Det är rätt så boring och är just för tillfället väldigt upprörd och irriterad över folks åsikter om SD. Kan inte begripa folk som på något sätt försöker försvara dom. Dom är nazister och vidriga människor och folk som röstade eller håller med dem, vill inte jag ha med att göra över huvud taget.

Jaja, ska åka hem en snabbis efter den här lektionen. Btw så är det demonstration klockan 12 idag på stan. Dem demonstrerar för SD. Love it. Hörs lite senare babes, Puss ♥


En bild som är tagen hemma hos my förra året. Hur göllig :D


Jonas Gardell ♥

Sitter just nu i min mysa säng med min mysiga filt och kollar på valvaka! :) Har aldrig varit så insatt i politiken som jag är idag, tycker det är riktigt intressant och gillar att argumentera för min sak. Måste lägga in ett videoklipp som är ur parlamentet där Jonas Gardell blev min hjälte, tänk att han sätter orden i munnen på mig, kan man förklara det tydligare än vad Jonas gör här ?! ♥



19 september

Sådär, då har jag fixat och donat lite nu på eftermiddagen. Som jag sa förut så vart det en runda i spåret, tog femman idag! Efter det körde jag lite situps och träna mage. Sen hoppa jag in i duschen och frescha till mig och sen åt jag lite kvällsmat :D Så nu slog jag mig äntligen ner i sängen och bara tar det lugnt, ska cykla ner till skillingen snart och ladda på mitt busskort så jag tar mig till skolan imorgon. Sen blir det chill hela kvällen och en härlig sovmorgon imorgon på grund av flyttad lektion ;) Sen ska jag även på min utbildning imorgon så blir nog inte så mycket uppdatering förens lite senare, så ni är med på noterna!


JOGGINGTUR!

Nu är det dags att ta en runda i spåret efter en slapp och skön helg med mycket gott.
Jag skriver mer lite senare :D


Videoklippppppet

För att piffa upp bloggen redan nu, så tänkte jag lägga in en video på hur Karin&Jag vill att man helst taggar när man antingen är i skolan, på jobbet, eller festen. Man ska svinga armen som om det inte fans en ända led i hela armen och go craaaazy :D Det är så vi gör det!


Tagga då!!

I can do what she can do, but so much better

Hej på er, idag är det fredag och jag fick reda idag vid lunch att jag fick jobbet som jag var på igår, ni vet? Känns rätt gött, och som + på det så är det fredag. Idag var nog första gången på länge jag riktigt kände av den här fredagsmys-känslan som alla pratar om, det luktade gott i köket när pappa lagade potatisgratäng och fläskfilé och Idol väntade :) Var en härligt känsla, blev påmind om när man var lite mindre.

Ska jag vara helt ärlig så tycker jag min blogg är vansinnigt tråkig och jag kan inte förstå att folk glor på den varje dag. Ska försöka pimpa upp den lite mer med roligare inlägg. Men lovar er inte att jag lyckas :) Nu ska jag fortsätta njuta av fredagen. Gör det ni med! Puss ♥


-
Eat my shit, bitch!

I don't get it.


Glömde att lägga in bild, så här kommer en bild, :D

KOMMER INTE PÅ NÅGON RUBRIK, TYVÄRR!

Gud vad slarvig jag har vart med uppdateringen, men iallafall så ska jag berätta för er att lilla jag har troligtvis haffat ett jobb, får klart svar imorgon innan klockan 2 så blir nice med lite pengar. Skolan idag gick snabbt som vanligt och imorgon är det redan fredag. Vansinnigt vad veckorna går fårt :) Snart ska jag åka ut till min bebis och så ska vi mysa och kolla på Idol. Nu hinner jag inte skriva mer, men skriver kanske ikväll. So long suckers ;)


Nice låt :)


14 September

Hej på er! Har faktist kommit på mig själv att jag bara skriver ett blogginglägg om dagen och alla är sent på kvällen..det är då jag verkligen har tid att sitta ner så får va så tills vidare :) Men i vilket fall så hade jag bara en lektion idag och efter det rusa jag omkring på stan och sökte jobb! Efter det åkte jag hem till pappa och sprang 5km med min kära bror, sen åkte jag hem till mamma och duschade och åt kvällsmat. Vid 8 ungefär kom min bebis och vi har kollat på Idol och efter det fastnade jag vid politik programmet. Tycker faktist att det är ett väldigt intressant ämne, och har nog aldrig varit såhär insatt som nu. Synd bara att jag inte får rösta. Ska bli intressant och se vem ska tar ledningen ;)

Ha en bra kväll så hörs vi imorgon, puss ♥


Tilda Wretman

I belive there is a soulmate for everyone.

Klockan vart visst mycket, time to sleep. Orkar inte berätta om dagen så får bli ett mer seriöst inlägg imorgon, Love you guys ♥


When angels fall,

whenever I stumble let me know.

hello sunshines! Har bara tagit det lugnt idag igen, varit väldigt skönt och bara göra allt i min egna takt, Jag&Älskling vaknade rätt sent och sen kollade vi bara på tv och åt lite lunch. Efter det åkte vi upp till pappa och jag tog en runda i spåret, sen in i duschen och sen cyklade vi ända hem till  bebis. Så idag har jag fått väldigt mycket motion ;) När vi kom hit åt vi lite kvällsmat, och nu sitter jag här ett tag och Marcus lagar någonting..Snart blir det mys framför tv:n och jag ska ta mig en efterlängtad kopp Te och samla krafter för en ny skolvecka som jag antar kommer gå lika fort som förra veckan :D

Ha en skön Söndagskväll allesammans. Puss ♥




Trust nobody but yourself.

Hola! Sorry för dålig uppdatering, men igår var allt lite stressigt, så hann faktist inte skriva om vad jag skulle hitta på & idag har jag varit för trött för att skriva här. Men iallafall igår började min dag med att jag tog en tur i spåret och sen åkte till skolan och hade en lektion, efter det åkte jag&Karin hem till mig och jag valde kläder inför kvällen sen åkte vi hem till karin och fixade oss och sen till tjejmiddagen hos Elli, det vart en väldigt lyckad kväll, mycket dans och onykterhet ;) Senare på natten tog jag bussen till ryd och var i hangaren som Albin och några hade hyrt över natten och var där med älskling. Så vi somnade inte förens vid halv 5 någonting, så idag är vi väldigt trötta och bara tar det lugnt :)

Orkar inte skriva mer idag så ni får ha det så bra så hörs vi säkert imorgon. Puss ♥


You are my sweetest downfall, and I loved you first, Marcus ♥

hej sunshines! Idag vaknade jag väldigt tidigt och kunde inte somna om och efter ett tag åkte jag till skolan och hade idrott, efter det åkte jag hem en stund och hade tänkt bara ta det lugnt, men skulle möta min mamma i centrum och där vart vi fast med massa telenor killar, så det var bara för mig att gå direkt till bussen sen :)

Aja nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av den underbara sovmorgonen jag har imorgon, och sen blir det springa spåret imorgon innan skolan. Nu orkar jag inte blogga mer för idag tror jag. Ha en trevlig kväll och sakna mig inte för mycket ;)


I belive there is a soulmate for everyone ♥

Hey apple, you look fruity!

Hej sweethearts, sitter i skolan med Karin just nu, vi har varit hemma hos mig och ätit och nu sitter Karin med ett tetra pack med pucko och jag med juice :D Vi har haft hål i 4 timmar nu, väldigt störande. Vi hade don't drink and drive sak i Katedral imorse och fick höra berörande berättelser faktiskt..

Nu ska vi försöka släpa hit skolkar-Amanda som är seg i starten. Skriver mer sen, och om jag inte gör det så ska jag kolla på Idol ikväll med älskling ♥

Massa gamla bilder :)





We can dance until we die, you and I

Hej på er igen :D Änltigen ligger jag i sängen och redo för natten och bara tar det lugnt. Har vart igång hela eftermiddagen i princip. Efter att jag hade skrivit förra inlägget så tog jag en spring-runda och svettades av lite onyttigheter, sen duschade jag och la inpackning i håret, mamma hade köpt en ny inpackning som är av märket Björn Axén, väldigt effektiv måste jag säga, och mitt hår behövde det verkligen!! Efter smörjde jag in mig och tog en kopp Te till Idol, så jag har verkligen tagit hand om min kropp idag känner jag ;) Valde även outfit för imorgon så nu känner jag mig fräsch och klar!

Nu ska jag kolla bussen för imorgon och sen ska jag slumra i min ljuvliga säng med min underbara pojkvän som håller om mig tills jag somnar ♥ Godnatt med er!


Jag och min bror när vi var coola för ett par år sen, Jag älskar honom!

somliga ljus brinner aldrig ut

Hej mina ärtor! Nu är jag hemkommen från skolan och stan. Idag hade vi bara en lektion och slutade 20 i 12 och efter det gick jag&Amanda lite på stan och jag köpte en parfym och en ny foundation som jag behövde, efter ett tag följde jag henne till cykeln för hon skulle iväg på ett möte vid två, sen mötte jag upp älskling och så lunchade vi lite och efter det gick vi till banken och sen tog vi bussen hem. Nu har vi precis kommit hem och ska det lite lugnt nu. Sen funderar jag på att ge mig ut och springa igen :) Tror jag glömde berätta att jag sprang 5 km igår med pappsen så nu har jag klarat mitt mål så pappa och jag ska åka ner och köpa lite saker till mig som belöning :D

Funderar på och lägga upp min träning enligt ett schema så det blir bättre än förut när jag sprang hystersikt varje dag. Jag ska i varje fall börja varje helg med 5 km. Sen ska jag springa rundor som typ 3,5 och 2,5 km i veckorna lite varannan dag. Så man får en struktur så att säga :) Kom igång ni med med träning, känns lovely!



My lips!

Haha tror jag avlider. WATCH IT!!


he'll be the one that finishes your sentences.

Hej babes! Idag började jag vid 10 med våran äckligt irriterande lärare. Men dagen var inte så lång så vi slutade 10 över 2 och efter det åkte jag hem och gick och handlade åt mamma, sen när jag kom hem så lagade jag till lite pytt i panna och ägg till mig och efter det har jag bara tagit det lugnt och smält maten :)

Så nu ska jag dra på mig träningskläderna och dra mig upp mot spåret och springa bort helgens frestelser. Sen blir det en lugn kväll antar jag. Men ska ut och springa nu så skriver mer när jag kommer hem. Hörs snart! :D


Oskar Linnros ♥


Love love love love love love love ♥

we can leave your friends behind cause your friends don’t dance and if they don’t dance well they’re are no friends of mine!!

Hallå på er! Nu ligger jag i sängen och tar det väldigt lugnt medans älskling är inne i duschen. Idag när vi vaknade så tog vi det lugnt och kollade på TV sen klockan två så åkte vi bort till hans bror och hans tjej och åt middag för att dem hade fyllt år. Så vi kom hem därifrån vid kl 7 ungefär och då började jag röja i mitt rum och fixade alla kläder som låg utslängda på golvet. Så nu är det jättefint i rummet ;) Efter det har jag&älskling bara myst framför TV:n med levanda ljus och pussar :D Nu ska jag alldeles strax försöka slumra för imorgon börjar jag klockan 10.

Min helg har varit toppen förutom att jag mått dåligt i kroppen mestadels av tiden :( Skriver mer imorgon, tills dess får ni ha en skön natt, sov gott! ♥


Payback is a BITCH

Hej alla nattugglor! Vet att jag inte har uppdaterar på ett tag men har faktist inte hunnit, igår när jag kom hem från skolan så städa jag massa och sen åkte till älskling, och kommer inte ihåg om jag skrev innan skolan med då sprang jag iallafall spåret. Och idag har jag mått skitdåligt hela dagen sen piggna jag till lagom tills jag skulle på tjejmiddag hos Linn som fyller 17 idag :) Det var väldigt trevligt och jättegod mat! Så nu är jag precis hemkommen därifrån och ska krypa ner med min bebis och kolla på TV. Orkar inte skriva mer nu så jag skiver bättre inlägg imorgon, Sleep Well ♣

Kommer bilder från tjejmiddagen när Lottis har lagt upp dom!


Sommrig bild med jordubbe i min ;)

BILDER !

Nu ska jag dricka te och ha det mysigt! Och så tänkte jag slänga in lite spralliga bilder på mig och Amanda som togs innan sommarlovet. Vet att hon hatar dom bilderna men hon får bli hur arg hon vill då :)






Just remember that I'm not one of those you mess with I can turn black into white and white into black

Hej igen :D Just nu känner jag mig väldigt glad helt plötsligt. Känns som livet är lätt för en sekund. När jag kom hem från skolan så gav jag mig själv tillåtelsen att ta en dags vila från springandet så jag la mig i sängen och kollade på one tree hill och somnade en liten stund till det, hur skönt som helst! Sen väckte pappa mig för maten var klar, så nu har jag både sovit och ätit och är mycket piggare. Det är härligt väder ute och jag har en underbar sovmorgon som väntar mig, dessutom fredag med :)

Känner mig också starkare i sinne och kropp för jag har börjat träna som jag har gjort en längre tid nu, springer ungerfär varje dag och ibland varannan. Och äter nyttigt i veckorna, så kan man unna sig gott på helgerna ;) Waaay to good!


Vet att alla har hört den här låten men den är fööör mysig tycker jag, i like!



Todo Cambia

Hejsan! Idag började jag skolan som sagt 20 över 10 som jag sa igår, vi hade idrott och det gick bra! Efter idrotten hade vi hål, så jag och Karin åkte hem till mig och så käkade vi lite och kollade på TV och tog det lugnt. Men nu är vi tillbaka i skolan och har våran sista lektion innan dagen är slut. Är faktist väldigt trött idag så vill bara hem och ta det lugnt och fixa lite i mitt rum som jag måste göra innan jag flyttar till mamma igen.

Imorgon är det fredag igen och jag börjar 10 i 2, väldigt skönt med den sovmorgonen vill jag lova. Men nu ska jag ha lektion så vi hörs mer när jag kommer hem. Ha det bra sålänge ♣


It's gonna be a good day, just wait and see.

Hej igen! Idag på håltimman var planen att jag och Karin skulle åka hem till mig en snabbis, men istället för det så bestämde vi oss för att ta en halv sub macka och gå lite på stan. Så vi gick och testade lite kläder och jag blev kär i en skit snygg skinnjacka som jag vill ha :) Sen satt vi och snacka lite skit innan det var dags för våran nästa och sista lektion.

Nu har jag precis sprungit och hunnit laga lite mat, så sitter och väntar på att pastan ska bli klar så ska Jag och min pojke sätta oss och äta. Efter det ska jag fixa mig lite och sen skjutsar pappa hem mig och älskling till honom. Och imorgon börjar jag 20 över 10 så blir lite sovmorgon, gött faktist :) Men nu ska jag äta, och inte säker jag uppdaterar mer ikväll eftersom jag ska sova hos bebi men annars hörs vi imorgon. Ha en bra kväll


Min cam funkar inte för tillfället heller :( Men ska snacka med datakillen i skolan så ska han gosta om den.

Skola, hej och hå.

God dag på er! Nu sitter jag i skolan och har Engelska B med mina tjejer. Vi har suttit och snackat massa skit och jobbat på vårat arbete om Michigan. Slutar snart och då ska jag och Karin åka hem till mig och chilla på våran hål timme. Sen tillbaka till skolan och ha en lektion och sen hem ljuva hem. Men nu slutar vi så vi ska kila till bussen nu. Vi hörs när jag kommer hem efter skolan. ♣
Judith gillar mitt ASS

RSS 2.0