För din mamma borde lärt dig lite granna, Tönt

Nu blir det sängen med en bra film och en mysig älskling att gosa med ♥ Så jag säger godnatt för ikväll och ger er en jävligt bra låt som ni kan njuta av. Imorgon börjar jag 09.25 med Engelska B, sen hål och sen en lektion till, sen hem och springa spåret och göra pastasallad :D Sleep Well!


Oskar Linnros ♥





Tack hej, fuck dig, jag har fått nog!

I Lay Down With Angels

God kväll! Som jag skrev förut så skulle jag ut och springa och det har jag gjort, var riktigt skönt vill jag lova! Efter det så åt jag lite mat och nu har jag precis duschat. Satte mig nyss i sängen och slog på filmen Nisse hult och dricker en kopp te :)

Som ni kanske märker så har min blogg blivit omgjord, och som jag känner nu så är jag nöjd med den. Men kan hända att det blir några ändringar vart efter. Ville ha den lite mer höstig nu till hösten och mer mogen som jag nämnde i senaste inlägget. Ha en fin kväll


Gammal bild

Spåret!

Hallå allesammans! Jag har bestämt mig att jag ska försöka göra ett litet försök igen med bloggningen. Men mina villkor är då att min design ska ändras och göra det till en mer mogen och seriös outfit istället för allt rosa hit och dit. Det ska spegla min personlighet och jag har faktiskt växt upp och blivit mer mogen och iniativfull kvinna! :) Så min blogg är under ombyggnad nu några dagar tills min väninna får till den som jag vill.

Min dag var väldigt kort och hade bara en letkion, vilket var Turism & Resor. Nu är jag hemkommen och ska ge mig ut i spåret och fresha upp mig lite. Sen kommer älskling så får vi se vart eftermiddagen leder oss. Vi ses







I try out a smile and I aim it at you

Tudilu, det var inte igår jag skrev här. Har funderat på om jag ska börja blogga nu till hösten igen, och fixa om bloggen till en mer mogen och intressant blogg. Men villkoret är isåfall att, ska jag börja blogga igen så ska jag göra det helhjärtat, och inte något halv slarv! Så ska tänka över saken. Tills vidare så får det komma något inlägg när jag känner för det. Kom just hem från spåret, och har tagit min dagliga joggingrunda, så nu ska jag börja fixa mig och sen åka och fira Jeppe som har fyllt 17! För er som inte hängt med i svängen så har jag färgat mitt hår mörkbrunt, tycker det är snyggt till hösten och brunt är trotts allt min naturliga hårfärg. Har tyvärr ingen bild på det ännu men det kommer väl någon dag. Ha en trevlig Lördag mina vänner.

Nu tänkte jag va snäll och tipsa om en skitbra ny låt by Ellie Goulding! njut


RSS 2.0