I put myself first, and make the rules as I go.

Hej babes! Bara en liten snabb bloggning nu, orkar egentligen inte blogga nu när jag ska krypa ner i sängen med min käraste och mysa till en film men iallafall så började dagen med skola och sedan jobbade jag från 15-21! Fick även reda på att jag fick godkänt på mitt matteprov vilket gjorde min dag :D gudars vad jag vart glad över det!

Imorgon blir det skola och sen jobb igen. Så då vet ni lite vad jag styr med imorgon också. Sen jobbar jag inte mer för den här veckan så det blir skönt att bara kunna göra lite vad man själv vill :)


En lycklig Tilda!

Träning!

Tjohej! En liten snabb uppdate bara, nu sticker jag iväg mot träningen! Gött :D Efter det blir det att ta det lugnt och imorgon börjar jag inte förens 20 i elva :)



I'll always be a faithful lover

Hej sunshines! Idag vaknade jag och Älskling runt 11 någon gång och då åkte vi ner till stan och jag bytte en blus jag hade köpt eftersom jag inte tyckte om den så mycket, och sen åkte vi och köpte Hakepi mat och åkte hem till mig och käka det, hehe :)

Men iallafall igår, så började dagen med att jag åkte till gymmet och körde en riktigt hård och svettig runda, sprang ungefär 33 minuter på bandet, motsvarande 5,3 km ;) Sen styrka och sånt! Efter det åkte jag ner till stan och köpte blusen som jag lämnade tillbaka idag. Efter det åkte jag hem och fixa mig och efter ett tag kom min chafför ( älskling ) Och hade vunnit en jättesöt nallebjörn som jag fick (a) Jaja, vi åkte och hämta upp Mysan och sen körde han ut oss till Berg där vi var på middag hemma hos Emelie och efter det gick vi till hennes lokalfest och festa. Orkar inte berätta mer men fin kväll! :D



Cupcakes ;)


Cause my heart can't make a single beat without you

Hola! Det var ett litet tag sen jag bloggade, har haft lite mycket att stå i den här veckan, har haft 2 prov och lite uppgifter samt att jag har jobbat två dagar också så hinner knappt med mig själv! Men nu tar jag i prinsip helg så nu har jag tid för lite slarverier under helgen. Imorgon ska jag shoppa lite på stan och sen bara ta det lugnt på kvällen.

På lördagen ska jag först gymma, sedan blir det att börja småfixa sig lite för sen ska min pojkvän köra ut mig och Mysan till Emelie och så ska vi först käka tacos med några fler tjejer och efter det blir det lokalfest för Emelie, eftersom hon fyller 18 år på lördag, så grattis till henne :D Vi kommer va i berg så därför har jag tvingat min kära pv att vara fylleshaffis ;) Jag har det allt bra! ♥


Gammal bild från nians avslutning! Ungefär så vilt :)

Att se är att bedra, att drömma är att tro.

I stare at my reflection in the mirror
Why am I doing this to myself?
Losing my mind on a tiny error, I nearly left the real me on the shelf




Simhallen!

Hallå! Nu ska jag och Älskling åka och hämta hans mamma och hans lillasyster sen ska vi följa med till simhallen :D Vet inte när jag var där senare, tror det var minst 2 år sen. Så ska bli kul och få bli som ett barn igen. Senare ikväll blir det träning som vanligt ;) Men vi hörs senare, nu har vi brådis. Puss ♥


How wonderful life is

hejsan hoppsan! Idag vaknade jag och älskling vid halv tio ungefär och då körde han mig till gymmet och så gymmade jag ett tag, oerhört skönt! Efter det åkte jag hem och fixade mig och sen åkte jag ner till stan och mötte upp Mysan och vi gick lite på stan och sen käkade jag på ett jättegott pastaställe, världens lyx lunch var det :) Efter det åkte jag hem till Pappa och efter ett tag kom Älskling och då gick vi över till Sis som vi var bjudna till på överaskningsmiddag eftersom hon har gått klart utbildningen i sthlm! Där åt vi smörgåstårta och myste med Lisa, Tim, Robert & Michaela!

Senare på kvällen åkte vi alla ut till Michaela där hon bor och så kollade vi på Alice in Wonderland och myste med chips och sånt. Så har haft världens bästa kväll med världens bästa människor


Mums vilken god mat!



I don't care what the whisperers say, cos they whisper too loud for me

Hejsan! Sitter för tillfället i skolan, på lunchen ska jag och Mysis gå och köpa en ap snygg tröja/tunika som jag har spanat in :) Sen tillbaka till skolan för lite mer lektioner sedan går jag till Madonna och klipper mig! För tillfället mår jag rätt jävla dåligt. Får hoppas det blir bättre framåt dagen. Imorgon blir det gymmet på morgonen och sen hitta på något :) Vi hörs antingen senare eller imorgon.


När jag är allmänt rastlös i skolan!


Know your rights

Hejhå! Sitter i skolan och lattjar med Judith, på lunchen gick jag & Maria och åt på Fräcka Fröken efter det gick vi och beställde tid hos frissan åt mig, och sen gick jag och handla lite nödvändigt på H&M. Idag slutar jag klockan 4 och sen blir det att jobba! Händer inte så mycket mer sen! Imorse sprang jag 25 minuter på springbandet och sedan träna jag styrka på Nautilus :D Så jävla gött är det!
Hörs senare eller imorgon :)

We will all laugh at gilded butterflies

Hej på er! Just nu sitter jag med Mysis på lektion, vi kommer troligtvis få sluta tidigare och då åkte jag raka vägen till gymmet. På lunchen så gick jag & Mysis på stan och jag handlade en träningsväska :) Hur nöjd som helst! Imorgon blir det först skola sen work!



Måndag 17 Januari!

Hej på er! Idag började jag skolan som sagt 20 i 11 och kom hem för ett tag sen, som vanligt så fastnar jag på stan efter skolan och köper med mig något hem, så jag köpte en fondation, ett bronzing puder och en jättefin somrig topp! :) Nu ska jag plugga samhäll och har laddat upp med en stor kopp varm te och lite vindruvor, härligt!

Senare ikväll ska jag ner till Therese, för hon fyller år idag och vi ska äta smörgåstårta och lite smaskens :D






00.08

Kom precis hem, jag och älskling satte oss i diket på tinnerövägen, rena isgatan, ganska irriterande.. :( Vi som bara skulle göra en snabbvisit hemma hos Anders slutade med över en timmas arbete ute i mörka tinnerö, dont like!

Som tur är börjar jag inte förens 20 i 11 imorgon..zZzzZ ;)

 


Pride


Color of love ♥

Hej på er! Glömde berätta vad jag styrde med igår, började med att jag och Älskling var ute och åkte lite och sen kom sis hem från Stockholm så då åkte vi ut till Linghem där robbie bor, och så var även min älskade bror där. Vi kollade på en humorfilm och åt lite popcorn och sånt. Hur mysigt som helst, älskar dom

Idag har vi bara tagit det lugnt och på kvällen åt vi hemma hos mig och senare åkte vi ut en sväng och träffade Simon, Albin och Carro en liten stund, och förskte åka lite skridskor, men det var precis nyspolat så det gick inte så bra så vi åkte vi hem och nu ska vi kolla på Harry Potter och försöka slumra, för imorgon ska jag upp och åka till Vikingstad till Maria och rida, ska bli hur kul som helst!! :D Men mer om det imorgon, kommer nog upp lite bilder på ridturen imorgon. Nu ska vi sova, natti natti :)


Color of love

Maybe I've been California dreaming

Hola! Nu sitter jag här i min morgonrock och pluggar till mitt prov som jag ska ha idag på eftermiddagen! Ska snart hoppa in i duschen och fresha till mig lite. Efter det blir det nog att åka ner till stan lite innan jag börjar och köpa lite nödvändigt :) Efter provet så bär det av mot helg, gud så skönt!

Igår efter att jag hade tränat mötte jag upp dom bästa personerna i världen, Totte och Robert och så gick vi lite på stan och sen åkte vi hem till mamma! Gud vad jag älskar dom båda två


And maybe I'm crazy, Oh it's crazy and it's true.

Sådär ja! Är nedbäddad i sängen nu och idag har jag hunnit med väldigt myket vill jag påstå, började med att jobba, efter det åkte jag till gymmet och drog en löprunda på 25 minuter och träna mage och armar, gött! Sen kom min älskade pojkvän och hämtade mig vid gymmet, för han har nämligen fått körkort så huuuuuuuur gött som helst att bara kunna åka vart man vill :) Sen åkte jag hem och duschade och fixa mig och sen åkte vi ut och åt god mat hos honom för att fira lite. Nu ligger jag i sängen och ska dricka mitt goda te och slumra lite


En bild från i sommras när jag testade min lärares brillor. Känner mig smart!

Worky!

Hola! Kunde verkligen inte somna igår, somnade inte förens vid två säkert..Och gick upp 10 i 7. pust vad jobbigt det var, sitter iallafall på jobbet nu och Emelie gör min dag! Efter jobbet blir det en sväng till gymmet och sen hem och slappa. Uppdaterar mer senare, nu back to work ;)


9 Januari

Hallå igen! Nu ligger jag nerbäddad i sängen med två tecken och fem kuddar och ska snart slumra, ska ju upp tidigt imorgon! Slumrade till i soffan förut när jag och pappa kollade på morden in midsommer så är väl skapligt trött. Så O-sugen jag är på att gå i skolan nu finns inte ord för! Längtar något förbannat tills i sommar då jag och min älskling åker utomlands och har det underbart ♥ Jaja får hoppas tiden rinner iväg så den snart är här! Sovgott alla därute.


En bild jag tog på älsklingen Åke när han låg och sov för några dagar sen. What a cutiepie :D

my closet!

Hola! Idag vaknade jag sent och efter ett tag började jag hänga upp mina kläder i min fina garderob så allt hänger fint och prydligt :) Har även ringt jobbet och meddelat att jag inte har någon skola imorgon, så jag ska jobba imorgon från 08.30-15.00 och efter det åker jag och gymmar! Anledningen till att det inte är någon skola imorgon är för att våran turism kurs är avslutad så blir ingen lektion i det imorgon, skönt! Orkar inte med skolan och sådana saker just nu.





5 Januari 2011

Hej på er! Orkar egentligen verkligen inte skriva här över huvud taget. Men tänkte bara meddela att ikväll har vi ätit jättegod mat här hemma med familjen! Och nu ska jag och älskling snart iväg och va med Simon och Magdalena. Over and out.



Min fina kissemisse

Seeing is deceiving, dreaming is believing

Hej på er! Idag har jag inte gjort så värst mycket, vaknade upp hos älskling och efter ett tag åkte jag hem och var hemma ett tag och va med min bror. Han åker till Thailand på torsdag :( Och ska vara borta i 3 månader och backpacka i flera länder. Kommer sakna honom! Jaja så vi umgicks lite och ikväll blir det att spela monopol med älskling och hans bror och några. Sen ska jag hem till mammsen. Så idag bor jag i min mjukisdress och bara tar det lugnt :D Hur skönt som helst!

Nu längtar jag tills på onsdag då jag ska träffa Maria och vi ska åka ut till hennes stall och rida, var huur länge sen som helst sen jag red, så ska bli skitkul faktist! :D


Min mysiga mjukisdress!

Hemma i Vidingsjö!



bäst

hello sunshines! Idag vaknade jag och mådde helt toppen, inte en droppe bakis över huvud taget. Kan tänka mig att många andra var det, så känner mig lyckligt lottad. Jag drack nämligen inget igår, och det var heeeeelt awesome, började kvällen med att ha parmiddag hemma hos mig, med trerätters! Smakade ytterst gott och trevliga Simon och Magdalena gjorde oss sällskap :D

Snart blir vi hämtade av Simon och Maggan igen och då blir det pulkaåkning vid skarpan ett tag ;)


RSS 2.0