Torsdag den 24 februari

tjoooho, nu har man köpt big brother live då, så man kan kolla på det när man vill, hihi :) Vet lite nördigt men vafan, livet leker. Jaja igår var jag på Step/styrka på Collegium, det var aaaap kul så blir ett pass imorgon klockan halv tolv igen! Skulle åkt på boxning idag med Judith egentligen men sen kom det lite förhinder, tyvärr! Jaja, men imorgon blir det iallafall ett pass sen ska jag hem och laga citronmarinerad fläskfilé med klyftpotatis och bearnesesås åt min familj :) gud vilken underbar dotter!

Vi hörs mer imorgon babes, ha det gött ♥


Min älskade bror ♥

Gainomax



Det var det här jag pratade om i mitt tidigare inlägg för er som inte förstod! Det finns i lite olika smaker, jag har endas smakat chocklad smaken ännu, vilket jag tyckte var jättegott :)

"Gainomax Recovery är en återhämtningsdryck bestående av både kolhydrater och protein, avsedd att drickas direkt efter träning "

No man is ever worth your tears, and the one who is will never make you cry

Tjoho på er! Idag vart det först ner och prata med mitt jobb och efter det gymmade jag i jag vet inte huuur länge! Men helt underbart, efter det drack jag en sån där gainomax som återställer den energin som kroppen behöver efter träning, man ska alltså dricka en sådan 5-30 minuter efter träning :) Måste säga att den hjälpte faktist så, annars efter träning brukar jag bli väldigt låg och lite yrslig om jag inte äter en frukt eller något snabbt, så det är ett hett tips till er som tränar. Tvingade sedan mamma köpa hem lite sånt till mig, hihi ;)

Nu ska jag alldeles strax slumra till filmen " My social network ", godnatt med er läsare :D


UPDATE!

Hej på er! Ledsen att det är lite dålig uppis, men har helt enkelt inte orkar blogga och sen när jag har tänkt att göra det så har jag inte hunnit! Iallafall igår tränade jag och sen vart det att glo på Big Brother, såå underbart att det är tillbaka igen :) Idag vet jag inte riktigt vad som händer förutom att jag ska träna senare ikväll.

Men glömde berätta att i fredags var jag och bowlade med Älskling, Matthias, Emelie och hans pappa. Som väntat så kom jag näst sist men det var riktigt kul, länge sen jag bowlade så det var kul! :D








Tips!

Lite tips om vad du kan göra för att öka fettförbränningen och kunna träna hemma!

Det som är väldigt bra och ökar fettförbränningen är framförallt grönt te, det är på grund av att det innehåller protein och höjer kroppstemperaturen. Vill man uppnå en maxiaml fettförbränning bör man alltså dricka 5 koppar te om dagen. Det kan även höja uthålligheten, så det är ett hett tips att dricka om man tränar regelbundet :)



Det är även ett + att ha lite olika redskap i hemmet, dom två bilderna ovan är några exempel på vad man kan ha hemma för att kunna göra daglig träning. Pilatesboll är mycket bra och kan användas på många olika sätt. Själv brukar jag ligga på rygg på den och göra sit-ups ( ett mycket effektivt sätt ) Balans plattan däremot är också bra för att stärka anklar, vader, knä och lår :D


The sweetest thing in the world

Hola! Idag vart det först skola och efter det har jag bara vilat hemma i min säng och kollat på TV. Nu ska jag snart traska ner till Therese och käka middag! Så det är allt jag har att säga er just för tillfället, får se om jag uppdaterar något mer ikväll, annars får ni ha det så gött! :)

Tänkte bara visa NÅGRA av alla bilder jag har tagit med min älskade lilla Åke. Gissa om jag älskar honom. ♥♥






Facerape!

Älskar att jag facerapea Amanda theorell som fan på facebook! GÖTTT jag är så schyrrig


Kryss schema, ett bra sätt att hålla koll!

Nu har jag även varit hos mamma och dragit ut mitt tränings-protokoll också och ni får en liten sneakpeak på hur ett protokoll kan se ut ;) Så nu ska jag sätta mig och fylla i min första dag som var idag.

Idén av att göra ett träningsprotokoll fick jag faktist av bloggen
PT fia (vilket betyder privat tränare tror jag?) Där kan ni hitta lite mer om träning och kost, väldigt bra blogg tycker jag faktist!




Såhär ser mitt alldeles egna kryss-schema ut :) Nu ska det bara fyllas också!

Min träning!

Hej på er allihopa! Nu har jag uppgraderat min blogg ännu ett snäpp, jag har nämligen gjort en ny kategori, där jag kommer skriva allt om min träning och hur jag gör för att få en snygg vältränad kropp.

Ni som är intresserade av träning eller vill komma igång kika gärna in här :) Hoppas ni gillar det!





TRÄNING PÅ FRISK!

Hej bloggen! Jag som lovade er att skriva innan jag åkte och träna förut, men så vart det visst inte. Jag åkte iallafall ner till stan och mötte upp Judith och så gick vi till FRISK och tränade. Efter det åkte jag hem och åt god köttfärssås som pappa hade gjort och just nu kollar jag på Svensk Maffia som går på TV :) Efter det här programmet ska jag åka ner till mammi och skriva ut mitt tränings-protokoll jag har gjort! :D Jag ska börja skriva i ett protokoll när jag tränar och vad jag gör på mina träningar. Så det är nice ;)

Imorgon är det fredag och sedan är det LOV, gud så skönt! Jag behöver det just nu ♥





Såhär frescht var det på gymmet, väldigt fint om jag får säga min åsikt! :)

Last Friday night Yeah I think we broke the law

Godkväll readers! Sitter i sängen nu och bara myyyyser och kollar på TV. Jag behöver verkligen att bara vila, så känns lite som rehabilitering. Om jag mår bättre imorgon så blir det träning med Judith på FRISK. Jag kommer uppdatera er imorgon innan jag åker dit :)

Annars ska jag nog kolla på Burlesque igen senare ikväll. Den var såååå bra. Rekomenderar den filmen så starkt till er alla :D Uppdaterar nog inte mer ikväll, så godnatt med er så hörs vi imorgon. ♥


En bild från i måndags när jag tvingar Amanda vara med på bild för vi båda har randigt på oss :D

JA TACK!!


My god vad han är bedårande, om blickar kunde döda! Mums

Hem ljuva hem!

Hej på er! Lite seg uppdatering jag vet! Men har alldeles för mycket att tänka på nu för tiden och har därför drabbats av spänningshuvudvärk och migrän som gör att det värker hela nacken ner till axlar, så jag försöker sluta stressa så mycket som jag gör och tar det lugnt istället, och på måndag ska jag till läkaren och kolla upp mina smärtor. Men iallafall så fick vi sluta tidigare idag så jag kom hem vid halv elva redan :D  Helt underbart!

Nu blir det att dra på sig en filt och äta något till filmen "Burlesque". Det är en ny film som ska va skitbra har jag hört. Efter det blir det "never back down" tror jag, allt för att se den uuuuursnygga Cam Gigandet! Yammi vad han är snygg ;) Senare ikväll blir det träning och slappa för imorgon har jag studiedag, wooooho!



Alla hjärtans dag ♥

Godmorgon! Idag är det inget mindre än Alla ♥ dag! Oh så underbart, jag vaknade bredvid mitt hjärta och sen körde han mig ner till stan där jag gick och solade en 20-minutare, börjar ju inte förens 20 i 11 så det var skönt ;) Nu sitter jag på lektion och vi får sluta redan vid kvart övet tolv, gud vilken skön måndag. Blir nog att åka hem och plugga till rättskunskapsprovet och sen bara ta det lugnt, ska även åka och göra ett ärende som är gansak viktigt, men det får nu inte veta något om :D

Vi hörs senare babes, puss sålänge!


Puss min älskling, i love you ♥♥

Tränings-Freak

Sådär nu har jag fått undan lite plugg och nu slänger jag på mig träningskläderna och kör ett träningspass med Therese :D Efter det blir det att glo på massa bra på tv och vila upp mig för en ny skolvecka innan lovet!


Jobbar på det tills beach 2011 ♥ Det börjar arta sig iallafall.. ;)



there ain't no other way, baby I was born this way

Godmorgon bloggläsare! Idag vaknade inte jag förens halv tolv, men gud vad jag behövde en lugn kväll och en lååång sovmorgon! Tror jag håller på att gå in i väggen av något slag, har alldeles för mycket att tänka på och alldeles för många måsten..! Så idag ska jag plugga undan lite plugg och sedan traska ner till min mor och prata lite och hämta lite saker, funderar på att ta med mig voffsingen Teddy. Efter det blir det att ta det lugnt och ikväll klockan 7 åker jag mot träning. How wonderful :)

Måste påpeka att det är helt fantasktiskt väder ute idag vilket gör mig avslappnad :) Jag uppdaterar er senare, nu måste jag plugga. Puss ♥


Lördagen den 12e

Hoho! Imorse när jag vaknade samåkte jag buss med pappa ner till stan, för han skulle på wiskeymässa och jag skulle åka och sola, efter det åkte jag hem och fixade mig och sedan ner till stan igen där det skulle bli lunch/Fika med min syssling från Stockholm, så det var riktigt trevligt :D Nu är jag mätt och belåten och ska nog bara mysa ikväll, det är ändå svinkallt och alldeles för mycket snö ute :(


Vart iallafall liiite brunare :)

I väntan på bussen..

Jag och min bebis ♥



I love the smell of friday

Hej hopp! Efter skolan idag tog jag bussen till gymmet och löpte 30 min och körde styrka tills pappa kom och hämtade mig och då åkte vi och handlade mat och sen åkte vi hem och lagade mat och åt gott! Nu har precis jag och Älskling kollat klart på filmen " kocken ". Verkligen älskar den filmen, så klockren! :D Jaja nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra resten av kvällen men det är sånt som märks.. :)

Imorgon på morgonen åker jag ner till stan och solar med Judith och efter det blir det fika hemma hos mamma med lite besök från Stockholm, resten av dagen är ännu oplanerad :) Ha en fin fredagskväll, jag njuter till fulla muggar.


10 Februari två tusen elva

Hej på er igen! Nu är jag äntligen hemma, det vart ungefär som jag skrev förut, jag satte mig och råpluggade och efter det åkte jag ner till stan och mötte upp Judith och så gick vi och solade en 20-minutare, riktigt skönt såhär mitt i vinterlandet. Efter det gick vi till Nautilus och skulle träna, där träffade jag även Carro och så tränade vi tillsammans. Blev 25 minuter på bandet och även massa styrka, riktigt välbehövligt idag, och grymt skönt :) Nu har precis älskling kommit till mig och så ska vi äta pastasallad som en fresh avslutning på dagen.

Imorgon är det fredag igen, hoooooow wonderful? Har inga planer för imorgon ännu men blir att njuta av en efterlängtad helg :D


Vill fortfarande bli brun :)

Att se är att bedra, att drömma är att tro ♥

Värdelös dag, oerhört väldigt jävla värdelös. Usch im so depressed! Jaja ska väl plugga nu och sen åka till gymmet och träna så in i helvete. Sen har jag en liten fundering på att åka och sola men vet inte riktigt om jag orkar det. Just nu sitter jag och har så hög musik så väggarna kommer gå sönder vilken minut som helst, samtidigt som jag sjunger ut mina deprissioner :) jaja nu får jag sluta sitta här och predika, off you go!


Vill bli bruuuuuuuuuuuuun, tack!

Cause in your eyes I'd like to stay

Hej allihopa! Just nu har jag precis mat och ska snart lägga mig och kolla på Sofias änglar som börjar klockan 20.00 :) Idag har jag haft studiedag och inte gjort så mycket. Imorgon blir det skola och efter det jobb. Så nu blir det att mysa ner sig i sängen och ta det lugnt resten av kvällen :D


You said there's, tons of fish in the water, so the waters I will test

Söndagen den 6 februari

Hej på er! Idag var jag och tränade på gymmet med pappa och det gick inte så bra som jag hade väntat mig, eftersom att jag fortfarande inte är så bra så kunde jag inte löpa lika länge som jag hade tänkt så har lite prestationsångest just nu men det tar jag igen ;) Jaja, efter det åt jag lite middag och nu ska jag kolla på massa bra på tv och bara ta det helt lugnt.

Imorgon blir det först skola, men som tur är börjar jag inte förens 20 i 11 så får en härlig sovmorgon :D efter det ska jag jobba från 15-21. Puss ♥


En lite tajt jeansskjorta :)

Beutiful morning!

Godmorgon! Det är helt otroligt att jag är vaken redan nu. Jag och älskling har sovit över hemma hos deras grannar, eftersom vi är barnvakt åt deras urgulliga små barn. Så vi sov här och har haft det jättemysigt, dom bor i ett helt fantastiskt fint hus, det är helt klart mitt drömhus. Jaja, igår innan vi skulle sova så kollade vi på filmen Festival och sen slockna jag ;) Vi vaknade ungefär vid 9 och det är jättefint väder ute, det är sååå härligt och vakna av att solen skiner rakt in :D

Idag blir det en sådan slappar-söndag, då man bara tar hand om sig själv och gör absolut ingenting. Vi hörs lite senare alla sömntutor. Puss ♥




En dag på stan!

Hejsan sunshines! Idag när jag vaknade så låg jag först och tog det lugnt och efter ett tag gjorde jag iordning mig och åkte ner till stan och mötte upp Judith! Sen gick vi på stan ett tag och jag köpte ett par ursnygga örhängen och en dösnygg skinnjacka, så är riktigt nöjd över dagens köp ;) Det var riktigt trevligt! När stan stängde tog jag bussen hem och då kom älskling och så gick vi till Therese och där åt vi middag. Och nu har vi skjutsat hans moster och hennes man till malmslätt, så nu ska vi bara kolla på tv och äta Ben & jerrys :D Mums!

Imorgon ska jag och pappsen åka och träna, äntligen kan jag träna igen nu när jag är på bättringsvägen! Som jag har längtat :) Ha en trevlig helg mina vänner, möjligtvis att jag uppdaterar lite senare. Annars hörs vi imorgon. Sweet kisses ♥


Häng på Lindex med cola och Judith!

How it feels to love a girl, i swear i´d be a better man

Sitter just nu och lyssnar på If I were a boy med beyoncé, och måste bara säga att den låten är SÅÅÅ underskattad just nu. Jag älskar den, och den stämmer verkligen in på hur killar är :) När man lyssnar på den kan man nästan känna en liten gnutta tröst för hur killar ibland beter sig. Thank loooooooord im a girl. Jag vet att jag låter som en sån där som hatar killar. Men NEJ det gör jag inte.


I lay down with angels ♥

Tjohej, kom till skolan för några minuter sedan och sitter just nu på rättskunskapslektion, inte så värst roande vill jag lova! Jaja blir väl att hänga i skolan ett tag nu sen jobb. Resten av veckan ska jag träna på gymmet, gud så skönt, funderar på att flytta dit :) Kärlek


RSS 2.0