It's like my brain is wired up and there's a glitch in my system

tjaa bloggen! Vet inte riktigt vad som har hänt med mig, men jag har varit fruktansvärt dålig på att uppdatera. För ett tag hade jag faktist nästan glömt bort er! Vet att det låter hemskt, men händer så mycket kul nu förtiden så jag glömmer helt. Men iallafall, åkte till skolan idag och gjorde ett case eftersom vi hade casedag, det var oerhört segt och vansinnigt trååååkigt. Men efter skolan drog jag direkt till lambo och nu är jag hos albin, med älskling och danell. Vi ska nog dra om ett litet tag. Men vi hörs nog mer imorgon, puss ;)


You say the night's got you acting crazy, I think it's something more.

Godmorgon sunshines! Kom till skolan för ett tag sen, och nu är det naturkunskap som gäller till halv tolv. Låter väl kanske inte sådär dunder kul och ha naturkunskap i typ två timmar, men sånt man får stå ut med, om man är en driven kvinna som jag ..;) Ikväll blir det förmodligen att gå på hockey om min älskling får tag i en biljett. Får hoppas på det för är taggad som bara den, ikväll ska dom vinna! Men ska nog fortsätta med det jag håller på med så hörs vi om ett litet tag, kisses ;P


Bilden är tagen för ett par månader sen :)

Heaven can wait we're only watching the skies

Har så jävla tråkigt, och hela livet känns åt helvete just för tillfället. Menmen, no pain is forever. :rolleyes:


När långa nätter inte blir som man vill..

Dixie Chicks

Kul att biljetterna är slut och att jag får sitta hemma imorgon när alla är på hockey. Väldigt jävla roligt! Men by the way så tänkte jag säga att jag älskar country, och bästa är ju Dixie chicks! Sitter och avnjuter en låt som är klockren! Härligt låt med as bra lyrics. Älskar låten ;)



" If I fall you going down with me, you going down with me baby if I fall "

Du är himlen runt hörnet för mig.

hey babes, kom hem för en stund sen har har hunnit käka lite. Sitter för tillfället i soffan och lyssnar på Lisa nilson - himlen runt hörnet, oh så bra låt! Fick reda på vad jag fick på mitt praktiska marknadsföringsprov och det gick strålande, fick VG..;) Vet inte riktigt vad jag ska göra nu faktistk, funderar på att ringa min älskling snart, men vi hörs sen!


GÅ eller INTE ?!

Sitter här och känner hur sjukt sugen jag är på att gå på hockeymatchen som är på Tisdag! Frågan är om man ska köpa sig en biljett. Kan tänka mig att det kommer bli är jävla drag eftersom det är avgörande. Men har lite beslutsångest..;( Men är det någon som vet om biljetterna kommer ryka snabbt?


Ain't nobody do it like us!

tjaa bloggen! Nu sitter jag i skolan och det är lite segt eftersom det är måndag. Och jag vet att jag har vart vansinnigt dålig på att uppdatera, har fått flera klagomål. Men har helt enkelt inte haft tid att sätta mig vid datorn, har bara gjort massor annat skoj i helgen istället. Men nu kommer bloggningen bli som vanligt igen nu i veckan. Ska iallafall va i skolan till 20 i 3 idag, då jag slutar, sen ska jag bara hem. Har inget plugg på hela veckan så det blir en helnice vecka, och på fredag är det ledigt, sen har vi en veckas lov :thumbup: Men nu ska jag ha lektion igen, vi hörs mer senare babes, puss ;)



OBS!! En vansinnigt oseriös bild! :bigeyes:

Ingen kan älska dig mer än vad jag gör ♥

tjaa bloggen, jag och älskling åkte till albin förut, så nu sitter jag, marcus, albin, carro, och ogge hemma hos albin, och dom spelar Guitar Hero. Vi ska väl chilla här ett tag sen vet jag inte riktigt vart vi åker, men blir nog nått kul. Så vi hörs imorgon igen, ha en bra kväll :cool:



27 mars

hello sunshines! igår efter hockeyn åkte jag,marcus,albin,carro och ogge till albins land och sov även över där. Nu är jag och älskling hemma hos honom och vi ska bara ta det lugnt här ett tag och äta middag med hans familj. Ikväll blir det iväg och va med albin, carro och ogge, som det ser ut just nu. Blir nog en helnice kväll idag med. Så tyvärr blir det nog inte så mycket uppis ikväll heller, tyvärr! Men ska försöka om jag får tillfälle ;) Annars hörs vi mer imorgon, ha en nice kväll :D

Finns fler bilder från kvällen och dagen, men har inte tid att ladda upp det nu, så kommer imorgon.


Jag och älskling igår :love:

Jag och carrruuu igår :)

when it comes to this

hey bitches! Vet att jag sa igår att jag skulle uppdatera bra idag men så vart det visst inte, det har gått i ett hela dagen, direkt efter skolan åkte jag hem och fixa mig sen åkte jag ner till stan och mötte upp carro, och sen gick vi och käkade. Vid 7 drog vi till hockeyn och självklart vann vi med 3-2 så nu slipper vi åka ut. Nu sitter vi hemma hos carro och ska fixa med lite saker, och sen blir det att dra iväg någonstans, det är inte riktigt säkert vart det blir men sånt som märks. Blir nog ingen mer uppdatering just ikväll, men vi hörs imorgon igen, ha en bra kväll, puss ;)


jag ser helt sjuk ut på bilden, men den bjuder jag på, jag och carro :D

She will kiss until your lip bleeds

hej bloggen, jag vet att jag har varit usel på att uppdatera idag, med andra ord inte skrivit någonting, och till min ursäkt har jag att jag har haft riktigt mycket att göra. Gick till halv fem idag och hade massa viktiga grejer att stå i, så fick inte tillfälle till att blogga. Och nu är det lite brådis igen, jag och älskling ska snart åka hem till honom, så jag hinner inte göra värsta mega inlägget, men så ni vet att jag lever iallafall. Imorgon ska jag bara till skolan för att ha engelska och ett matteprov sen blir det hockey med carro, och efter det är inte riktigt bestämt ännu. Men blir nog en as bra fredag ;) Jag ska försöka skriva mer ikväll, annars lovar jag att vi hörs imorgon igen bebisar.


En gammal bild på mig hemma hos min älskade vän matilda, när jag var rastlös och gjorde nått sjukt.

sova över kväll hos karin med tjejerna :thumbup:

kiss me through the phone

Kom nyss hem från Jonte, och nu är jag faktist dyngtrött. Ska nog snart krypa ner i kojs och slumra lite. Imorgon går vi till halv fem, jäääävligt segt! Men aye nu säger jag godnatt för ikväll och hoppas ni sover gott, det kommer nog dessvärre inte jag göra. Godnatt ♥


Jag älskar dig, du är hela min värld :love:


If I fall, you're going down with me.

Kom just in efter en åktur med sis och några fler, nu springer hon och jag över till Jonte för att äta popcorn och kolla på Lost. Vi hörs när jag kommer in igen, cya ;)


saknar min missie, så alla vet =)

" Some people want diamond rings, some just want everything
But everything means nothing if I ain't got you "


And if you are looking for perfecion, Close your eyes

hello sunshines! Efter matte-coatchen idag så gick jag och mötte upp carro, och så fick vi och tog en fika på expresso house, eller ja, jag tog ett glas vatten och hon en chai latte :) Men det var trevligt och sitta och snacka lite. Och nu står pappa och fixar pastasallad som vi ska smaska i oss snart, och efter det vet jag inte riktigt vad som händer, ska försöka tvinga hem sis, så vi kan göra nått lattjo. Men hör av mig mer sen, puss ♥


What you gonna do when it all comes out, When I really see you & what youre all about

hej bitches! Sitter i skolan nu helt ensam och lonely, började dagen klockan 9 med gympa och slutade 10. Och nu ska jag sitta här och vänta tills klockan halv ett då jag ska ha matte-coatch. Det är rätt segt vill jag lova. Men bara jag får det överstökat och sen ska jag hem och börja göra pasta sallad, för jag har beställt min favoriträtt ikväll, min speciella pastasallad med massa god grillad kyckling i ;) Så det blir att mumsa i sig det till kvällsmiddag, sen vet jag inte vad som händer ikväll. Sånt som märks senare.

Butterflies are free to fly, why do they fly away? Because they can

my everlasting romance

Och ännu en kväll blev det sent igen, jag tänker alltid att jag ska gå och lägga mig skapligt för att vara pigg dagen därpå. Men det slår aldrig fel, varje kväll sitter jag här runt tolv snåret och ugglar. Jag borde sova för länge sen men var just inne och kikade på en gammal nogg min älskade bror hade för ett tag sen. Och jag säger då det, om det är nått jag vet helt säkert så är det att honom kommer jag älska livet ut, villkorlöst! Allt jag kämpar för gör jag för honom, jag vill alltid göra honom stolt över mig. Älskade bror :) ♥


Och jag säger godnatt för ikväll med några meningar jag tycker stämmer så otroligt bra, det här ska man leva efter. Det är word!
 

Love like its your dying day

Dont ever let love fade away

Laugh like death is a breath away

And breathe like you were born today


WORD!


jag är en förlorare, vad jag än gör.

Är hemma från skolan nu och har käkat lite. Så nu ska jag bara ta det lugnt hela kvällen tror jag, har ju haft prov två dagar i rad nu så ibland måste man få andas också. Idag är även Desperate Houswifes också! Så nu ska jag lägga mig i sängen och vila ett litet tag, vi hörs senare, puss ♥


En lite mobbad bild på mig och sofie :)

I lick the gun when I’m done,‘cause I know revenge is sweet

tjaaa bloggen! Nu har jag precis haft naturkunskapsprov, och det gick nog rätt bra tror jag. Och vi har typ tre timmars hål nu så jag och Mysan tog bussen hem till henne för lite käk och chill. Annars går jag till fem idag så det är lite segt. Men jag bloggar mer under dagen annars hörs vi när jag kommer hem istället. Pussis ;)




22 mars 2010

Kom just hem från att ha vart ute en sväng med älskling, danell och fille. Nu blir det lite plugg och sen mysa ner i sängen med älskling :) Så blir nog inte mer uppdatering ikväll, vi hörs av mer imorgon igen. Sov så gott, ♥


Truth is the most precious thing we have

hej bloggen! Vet att jag inte uppdaterat något idag. Men det var första dagen i skolan på fyra veckor så hade lite att göra och sen var jag väldigt trött också. Hade även ett prov i dag på praktisk marknadsföring, och det gick nog toppen om jag känner mig själv rätt! Så nu ska jag plugga som en gris till naturkunskapen, och så kommer även bebis hit snart också. Och ikväll blir det att glo på hollywood fruar. Men ska plugga nu så skriver jag sen istället, puss på stjärten ;)

Jag skrev ju igår att jag inte hitta en låt jag ville höra, tro det eller ej men hittade den igår och den har gått på replay nu ett tag!



så där går det till när jag inte förstår ett shit ;)

nobody can love me better ♥

Ska kolla igenom det sista på plugget nu sen försöka sova tror jag. Och det kommer ju inte bli lätt att sova heller, för hatar att sova ensam och det är helt mörkt,tyst och kallt! Usch jag hatar det verkligen. Men får försöka ändå.


what a wonderful world

Alltså jag blir bara så jävla trött på allting just nu! Fyfan säger jag bara, känns som hela livet går åt helvete.
JAG PALLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR INTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

och som plus på köpet har jag en extrem huvudvärk och känner mig lonely. helvetesjävlaskitäckelfaaaaaaaaaan
Och ja! A DESPERATE CALL FOR A SAVIOUR, tack! älskar söndagsångest!







Söndags middag!

Har precis käkat och nu sitter jag och försöker desperat hitta en låt jag hörde igår som jag bara älskar men har ingen aning om vad den heter. Får panik när jag inte hittar den. Men vart iallafall väldigt trött nu, så ska nog slumra ett tag..


Hoppas alla vart sådär dunder hungriga nu! Det här åt jag förut, potatisgratäng, kött, och beanesesås och ett kallt glas coca cola, låter det lagom gott såhär på en söndag? ;)

21 mars 2010

Nu är jag hemma och ska väl snart börja plugga lite lätt. Har kollat bilderna som är tagna under helgen, och många bilder är för fula på mig för att ens få visas, men lägger upp en bild iallafall, så får jag be carro skicka dom andra sen. Men nu blir det lite käk och plugg, så skriver mer sen gullungar :)  

By the way så är vädret äckliiigt idag! Man blir så deprimerad när det är sånt här väder..


Jag och carro på hockeyn!

it feels so damn good

tjaaa bloggen! Idag är det söndag och jag är deprimerad till tusen. Jag har en hel del i skolan den här veckan och jag kommer knappt på min enorma fritid som jag alltid vill ha, och därför är jag nere och deppro idag. Men får försöka tänka positivt för det är ju ändå bara två veckor i skolan varav att jag är ledig sista veckan på fredagen. Och den 4 april sticker jag och älskling med min familj till Stöten så det längtar jag till som fan, så måste kämpa nu och tänka på att jag snart får flyga ner för backen i stöten ;)

Helgen har varit sjukt nice och det finns lite bilder också som kommer upp senare när jag har tid med det. Håll ut!

No I won't camouflage

hej bloggen! Nu är jag hemkommen från älskling, och det var exakt 19 timmar och 36 minuter sen jag skrev mitt senaste inlägg, visst är det hemskt? Jaja, nu är jag i varje fall tillbaka. Och ska bara sitta här och lyssna på lite musik nu och njuta av det underbara vårvädret vi har idag, känns som det var evigheter sen det vara såhär varmt i luften och man bara ser hur snön försvinner mer och mer. Funderar på att kanske dra av mig sminket och sätta mig i solen ett tag.

Mina planer för dagen är iallafall att älskling kommer hit vid fem och äter middag med min familj och efter det åker vi ner och går på hockey med carro&albin, så det blir hel nice. Och måste även säga att kvällen igår vart nice, helt sjukt. Men nu ska jag låta solen sunburn me, så vi hörs om ett litet tag gullungar. Njuuut av den underbara lördagen, för det ska jag, så puss ;)

Just det, det kommer komma bilder från igår, när carro har laddat upp dom!


I pray a little prayer for you

SÅ mina bebisar, nu är jag fixad och klar, ska snart ta bussen ner till stan och fika med och carro och några fler, sen tar vi bussen till lambo. Så ingen mer uppdatering ikväll, om jag inte utav en ren händelse råkar sno åt mig datorn hos älskling, men det betvivlar jag starkt. Så vi hörs först imorgon gullungar, ha en bra kväll, puss!



ser fram emot kvällen, :D

haha

Haha! Jag bara måste lägga in den här. Kolla på killen hela tiden, huuuuuuuuuuuuuur mysig får man vara på en skala? alltså jag bara älskar honom, så söt gayboy. Jag svär ge mig en gay vän och jag är lyckligast, eller just det har ju Jonte ;) aja ni måste bara älska den här!



a flag white as snow..

hej bitches! Har vart usel här idag och kommer säkert fortsätta så just idag. Ska hoppa in i duschen nu och börja fixa iordning mig och ska dunka svinhög musik samtidigt också. Blir att va hemma hos älskling ikväll med albin&carro. Så jag uppdaterar innan jag sticker iväg, pusssen ♥

Btw, skön..T med fredag ;)


a desperate call for a saviour,

Var ute och tog en promenix precis, och självklart fick teddypuffen följa med ut också, så jag var väl ute i cirka en och en halv timma, skönt att röra på sig och få frisk luft! Så nu när jag kom hem så har pappa pressat apelsinjuice åt mig, så ligger och smuttar på det, och ska slå på filmen notting hill nu, den har man ju sett ett antal gånger men den är lika bra varje gång, så vacker! Men säger godnatt för ikväll nu, för jag har en otrolig huvudvärk som aldrig vill släppa taget och den ska jag vila bort nu. Hörs imorgon bloggen, puss och godnatt ♥


bilden är inte tagen idag, och jag är inte seriös med texten hihi ;)

It was not my lips you kissed, but my soul!

hej bloggen! Just nu gör jag faktist ingenting, har pluggat som en dåre idag, men det värsta är att det känns inte alls som jag får in något..men får nog det iallafall. Nu har jag ont i huvudet som vanligt, har haft ont i huvudet flera dagar i sträck nu, blir så trött på det. Men ska väl bara ta det lugnt nu och slå på en film jag har laddat hem.

Som ni kanske har märkt har jag ändrat lite grejer på min blogg. Textsnittet och färgen på rubrikerna är ändrade och sen har jag lagt till så jag kan göra mysiga smileys. Vad tycker ni om ändringarna? Vart det fint eller gillar ni det inte, kommentera gärna och säg vad ni tycker, jag vet inte riktigt än vad jag tycker. Men smileysarna är riktigt söta iallafall ;)


I think im clever..

gick med i gruppen " if the world ends in 2012, i've wasted my whole life in school....lovely "  Och där fick du Tim, du säger att man ska plugga & plugga, men om jorden går under 2012 så har jag slösat bort HELA mitt liiiiv?!?! ;) PUSS


-



Brandy - Camouflage


Mariah Carey - Standing O


Rise against - hero of war (
lyssna på texten, hemskt vacker och sorglig..)


Pixie Lott - Cry me out


god knows I ain't perfect, tell me who in the world is?

God morgon läsare! haha idag slog allt alltså, jag gick upp som vanligt och åkte ner till praktiken, jag hann vara där i 4 minuter tills chefen kommer och säger att jag kan få ledigt idag. Och det säger man ju inte nej till så jag stack som en avlöning, så nu ska jag plugga som en häst så jag får det klart och så har jag dan framför mig. Men som sagt, bäst att jag njuter av det här nu för på måndag börjar skolan igen, blääääää. Men som tur är går vi bara två veckor sen är det påsklov, i like it! aye plugga nu, hörs sen ♥

och fortsätt läsa min blogg som ni gör sötnosar, hade lite smått besöksrekord igår :*



You made my day!

Thank goooood he's here! Nu är iallafall min älsklings-puff här och vi ska precis lägga oss och kolla på andra avenyn och senare kolla på film och käka lite. Blir säkert inte mer uppdatering ikväll men är tillbaka imorgon igen. Känner mig fortfarande krasslig så vet inte om jag ger mig iväg till praktiken imorgon men sånt som märks. Men iallafall så får ni ha en bra kväll. Pusspussposssposs

Bilden är inte tagen idag

- save me

Jag tänker inte gå in på varför jag är ledsen just nu utan bara skriva av mig, för det är trotts allt min blogg och jag använder det lite som dagbok ibland, like it or not!

Det har inte alls varit bra nu ett par dagar. Jag mår inte bra, både fysiskt och psykiskt. Jag känner mig förkyld och krasslig i halsen och mår inte alls bra. Det känns som jag behöver en axel att få luta mig emot. Jag vill ha någon person som ni vet verkligen bryr sig. Att känna att man har den där personen man bara kan vila hos och gråta ut hos, som bara är tyst och förstår. Känns som livet har kommit till en punkt där jag har någon slags kris av något slag. Jag känner mig underskattad och obetydlig. Man kan säga vad som helst fint till mig och jag suger åt mig av det. Det är som att känna sig så otroligt uttorkad och behöver vatten, men det finns inget. Jag känner mig tom och helt färglös. Just nu vill jag bort ifrån allting, jag vill bara bort och få känna att man inte har några måsten, och ingenting att tänka på. Jag vill bort och andas ren luft. Ta mig bort, snälla.


I am colorless

There's to much spinning around in my head.

Tror nog att det är rekord nu, är redan hemma!! Det är vansinnigt skönt att redan vara hemma och ha hela dagen framför sig! Nu ska jag plugga gärnet så jag får den skiten gjord sen får vi se vad som händer och sker. Och jag vet att alla som sitter i skolan nu och kikar på min blogg är vansinnigt avundsjuka på lilla mig, puss på det ;)

ÅH by the way så hitta jag en så klockren grupp på facebook! Den förklarar precis hur jag är och den lyder : I text you when I miss you, and If I don't, I'm waiting for you to miss me. håller ni inte med om att den stämmer något förbannat. Man skriver ju alltid till sin älskling när man saknar honom, och gör man inte det så väntar man alltid desperat att han ska sakna en och skriva.





I wanna sunburn just to know that I'm alive,

godmooorgon, har precis vaknat och tänkte äta lite frukost, och direkt sätter jag på datan för att höra min låt jag hitta igår. Kan inte sluta älska den! Den är underbar!! Så nu blir det musik och frukost sen ta mig ner till stan för att jobba i säkert en och en halv timma, känns vansinningt onödigt men jaja, sen hem och plugga. Så vi hörs när jag kommer hem, puss ♥

och den här brännan vill jag ha tillbaka och den ljuvliga sommaren!!
och btw, marcus älskling ;*

GreatnesS

DH var skitbra, som alltid. Och nu har jag fastnat här framför datorn och har även börjat kolla på Dating in the dark nu, för jag missade ju det förut när jag pluggade. Så ska kolla klart på det nu och sen ska jag sussa så sött, är trött och behöver sömn. Så godnatt bloggen! Ska försöka hinna blogga innan praktiken imorgon babes, pussinutti ♥

och by the way, fick jag en järnstång i huvudet idag på praktiken, det var skön....T


♥ The sacrifies i made are mine

ÅH, jag blir så arg! Jag har suttit nu ett tag och försökt plugga och plugga, men känns som man inte lär sig ett skit. Har fått lite gjort iallafall och om några minuter börjar desperate houswifes så ska nog bädda ner mig och vänta in det nu, så får jag hoppas på bättre lycka med pluggandet imorgon. Så blir nog inget mer inlägg ikväll om jag inte skriver ett godnatt inlägg senare. Annars hörs vi imorgon, och sov gott alla mysmongon därute ♥



Have you ever?

Have you ever loved somebody so much it makes you cry?
Have you ever needed somethin' so bad you can't sleep at night?


Riktigt vacker låt av Brandy! Tycker den har fint budskap och den förklarar precis hur mycket man kan älska en person. Precis som jag gör nu ♥

-

Går ut ett tag.
hej


Sorry seems to be the hardest word

hemma från praktiken för ett tag sen, nu ska jag ta mig lite käk sen pluggapluggaplugga. Efter det vet jag inte vad som händer och sker, men sånt som märks. Ikväll är iallafall DH, lovely. Skriver mer senare.


Teddy-puff

Hemma igen från en uppfriskande promenix, det var skönt och gå en sväng, men riktigt kallt är det ute faktist. Tog några härliga bilder på mig och puffis, nu ligger hon och suckar och är jättetrött,  Älskar henne ♥






Nu är hon trött..


vår-promenix!

Då var man hemma från praktiken igen då, gud vilken lyx jag har som får sluta så tidigt ;) Ska klä på mig och gå ut på en promenix med min älsklings vovve teddy. Kameran följer med ut så förvänta er lite härliga vårbilder när jag kommer in babes, pussen ♥


When you belive

Godmorgon solstrålar!  Vaknade för ett tag sen är riktigt trött kan jag säga, hade lite svårt för att sova igår. Men ska snart börja fixa mig och rulla ner mot staden. Blir Young idag som vanligt, men får nog sluta runt halv tolv snåret så det är hel nice.

Idag när jag kommer hem ska jag bara ta det lugnt och va med älskling, blir nog lite plugg på det med. Jag sitter fortfarande i morgonrocken så ska väl gå och börja fixa mig. Det är underbart väder ute idag mina vänner, så njut av solen. Dessvärre så är det rätt kyligt men det får gå :) ha en bra dag så hörs vi när jag är hemma igen, ♥



Mitt hår på mogonen alltså, ska vi inte ens tala om, hihi ;*

Sleep well cykel ställ!

sådär ja, då har jag fått lite plugg undanstökat, är så skönt och bara göra klart skiten så man blir av med det. Men klockan börjar bli mycket nu och jag börjar dessutom känna mig förkyld och har ont i huvudet så ska krypa ner i sängen nu och försöka sova. Sover ensam inatt, utan min älskling, känns tomt :( Men iallafall så säger jag godnatt nu så blir det bättre uppis imorgon. sov gott ♥


Ge hit sommar nu, innan jag blir tokig!!!

Just shut up, and go fuck yourself!

Är visst skit-off här just idag, men sitter och pluggar nu rätt hårt, så jag skriver när jag är klar med det istället, måste koncentrera mig :-) och by the way, så älskar jag min pojkvän mest i hela världen, och han är helt jävla underbar och vi ska ha det underbart i sommar, så puss på allt ♥





Riktigt hemska bilder på mig, men min kussitussi och jag på bilderna,
 är glad att jag har henne, Josefine Wretman <3


SKRILLER :-)

Drar och åker skridskor nu, pussen ♥


tussis ;*


puffis, love you <3

tjaa bloggen, idag vaknade jag upp hos älskling och eftersom att han skulle till ishallen och styra med någon TIFO grej så åkte jag till pappa och tog mig en dusch sen åkte jag till stan för att göra lite ärenden, skönt och ha det gjort. Och nu har jag precis ätit middag med familjen. Ikväll blir det att glo lite på melodifestivalen sen träffa bebis lite senare. Men skriver senare babes, ♥



mitt motto :  Success isn't how far you got, but how far you came from where you started.

19:50 12 mars 2010

sitter hos älskling nu, så blir riktig dålig uppis ikväll men det får ni leva med. Vi ska snart iväg lite, så kommer hem senare ikväll. Just nu dunkar jag "what's love got to do with it" här hemma och marcus får damp på mig för han hatar Tina Turner och näe jag berättar om att hon blivit misshandlad, så skiter han i det :'( fy så elak!!! Ska gå och sminka mig nu, så vi hörs antingen senare eller imorgon, puss på stjärten ♥





-






But whatever the reason, you do it for me     ♥

there's a name for it

Godmorgon sunshines!

Idag är det riktigt härligt väder ute och dessutom fredag! Känner på mig att det kommer bli en härlig dag. Vaknade för ett tag sen och ligger fortfarande och drar mig i sängen. Lite senare kommer älskling hit och så blir det att äta middag med min familj här ikväll. Men nu ska jag vakna till lite så skriver jag lite senare istället.

Tänkte bara säga att jag älskar min mysiga misse! Här öppnar han julklapp




The most successful artist

Jag tror jag döööör, jag och mammsen satte oss för att kolla på filmen om Tina Turner, eftersom att jag är helt galen i henne så älskade jag givetvis filmen, tänk vad hon har fått stå ut med och ändå va så grym. Rekomenderar den här filmen starkt till dom som älskar henne lika mycket som jag, im her biggest fan, pusshej ♥



" What`s love got to do, got to do with it
What`s love but a sweet old fashioned notion
What`s love got to do, got to do with it
Who needs a heart when a heart can be broken
"

That's what my love is for.

Du är det bästa jag vet och det finaste som finns. När jag är med dig så finns det inget bättre ställe att va på. Jag älskar känslan att jag vet att jag har hamnat rätt. Det är som om jag glömmer alla problem som finns. Jag vill vakna bredvid dig varje morgon. Det är precis som om du vore sista pusselbiten till att göra mig hel. Det är otroligt hur en människa kan betyda så mycket för en person. Jag älskar det här, jag älskar dig, jag älskar oss, och jag blöder kärlek till dig min ängel! ♥

I would do whatever it takes for you, even if it sends me to heaven.




This isn't success

Gud vad är detta, uppdaterade inte på hela dagen igår. Men igår var jag iallafall hemma från praktiken och när älskling och jag vaknade så åkte till lambo och efter ett tag åkte vi till slaka och åkte skridskor. Idag ska jag göra en uppsatts sen vet jag inte, bara ta det lugnt. Väldigt fint väder ute idag, önskar bara att all denna snö kan försvinna så man kan få riktiga vårkänslor någon gång! Skriver mer sen!

-


THIS IS THE DESTINY

Åh, idag är en sån där dag då allt känns skit, ni vet? Det är så jobbigt att känna så. Det känns som allting är fel och det finns inte en ända levande människa i världen som älskar en. Precis som om man vore helt själv. Precis som om man upptäcker att det faktist inte finns någon som älskar en.




I GOT NO SYMPATHY

hoppla, kom hem för ett tag sen från praktiken, och nu sitter jag och lyssnar på låten jag länkade igår, den är så perfekt! Och påvägen hem från bussen så kunde jag bara inte hålla mig, jag köpte cashewnötter som jag ska snaska lite på nu och även ha till DH ikväll, möms! Blir även att plugga lite nu sen hoppa in i duschen, vad jag ska göra resten av dagen är ännu oklart. Men skriver senare sen babes, sweet kisses.


Ett nyttigare val ♥

beroende?!

Jag tror seriöst att jag är beroende av cashewnötter! Det är så otroligt gott och ett mycket nyttigare val! istället för chips och godis och allt onyttigt så kör jag på cashewnötter som dessutom är bra för matsmältningen ;) Så nu ger jag er ett hett tips att om ni vill vara nyttigare så köp cashewnötter med chili smak, det är jättegott!
 

MÖMS!

Oh my gosh?!

En riktigt nice låt, loveeeee it! Lyssna och njut mina vänner ♥


Kan tycka att hon är lite whannabe Lady Gaga, eller vad tycker ni? Men ändå, helt grym!

You push my limits way to far!

hallå bloggen! Jag vet att det har varit helt dött på min blogg sen i lördags men har knappt vart hemma, och när jag har varit hemma så har jag haft bråttom, så det förklarar saken. Men nu har jag iallafall lite tid för bloggen! Jag slutade praktiken som vanligt vid tolv ungefär, och efter det åkte jag upp till Federal och köpte en piercing och bytte för första gången, vart riktigt nöjd faktist :-) Nu sitter jag och pluggar lite och om ett tag kommer bebis hit. Så ska fortsätta och plugga nu mina vänner, jag skriver senare!

Just det, jag fick reda på att min pappa tydligen hade vart inne och läst min blogg, så HEJ PAPPA! :-)



Mina nya örhängen? vad tycker ni? visst är dom söta.

MÖMS

Innan jag går vill jag bara säga att C-vitamins dryck är förjävla gott! Multivetamin, mums :-)


Tjejmiddag!

hej igen! Nu har jag bara tagit det lugnt och fixat mig klart! Ska snart bli upphämtat av Mimmi och sen åker vi ut till sturet. Blir middag där ikväll med alla mina favorit tjejer så det blir trevligt. Senare sen ska jag träffa älskling! Vad ska ni hitta på ikväll? Hoppas alla får en fin kväll, och ta hand om er. Jag kommer nog inte hinna skriva mer ikväll men vi hörs imorgon igen. pussen ♥


typ outfit..

facelook..

Karins presenter :-)

once you know what love is, you never let it end <3

Hjälp vilken dålig uppis jag har haft här! Inte likt mig! Men igår hade jag lite och stå i och mitt internet funkade inte på eftermiddagen då jag faktist tänkte blogga! Men älskling kom till mig igår och vi åt tacos hos min mamma, sen åkte vi till lambo och va med Albin&Carro. Och vi sov även där sen, det blev en nice kväll :-) Idag tog vi bussen till Federal för jag hade tänkt köpa mig en piercing, men självfallet så har dom ju stängt där på lördagar och söndagar, så det var bara att vända på klacken och åka in till stan igen, och där köpte jag present till Karin, för är bjuden på tjejmiddag där ikväll, mys! Hittade även två par vrålsnygga örhängen till mig själv (a) Nu ska jag käka lite tacos och sen ta det lite lugnt, vi hörs sen, puss ♥


-


Know your rights!

Jag ska tala om att jag är riktigt sugen på att tattuera mig! Och tanken på att jag måste vänta ett år till får mig att spricka av längtan! Jag ska tattuera mig när jag har fyllt arton, och det ska vara något riktigt personligt och något fint och bra. Den tattueringen kommer göra mig enastående. Då känner man att man har något som ingen annan har, så jävla gött! Det är vrålsnyggt!!


pssst!

Här är ju bloggen som alla dom där kissie och paow köper sina sjukt snygga tröjor, ni vet där det är en handmålad konst på linnet? Tycker dom är så fina! Och kolla in på bloggen så får ni se fler fina konstverk hon har gjort, och om ni är sugna på att köpa så går det göra där också. Enjoy!


Vilket smink föredrar du?


Det här läppstiftet älskar jag, fast lite mer rosa nyans ska det va,
jag har ett sånt från Face Stockholm och det räcker oerhört länge!



inte exakt det här jag använder, men ser nästan precis lika dan ut,
bara att min är "sun kissed" , och från Max Factor som på bilden!
Väldigt prisvärt puder och räcker i evigheter,
jag har haft mitt i ett år och den är snaaaart slut!
rekomenderar STARKT!!

Använder denna foundation! Också väldigt prisvärd och räcker länge!
Mascaran skiter jag i att nämna, den är inget märkvärdig men väldigt bra för mig och inte allt för dyr.

Jag tycker alla borde använda det sminket jag använder, jättebra smink och det blir fint, så vill ni vara lika snygg som jag så spring och köp dom här produkterna! haha kul att man kan ironi iallafall ;)

Like a second hand emotion,

Ciao, kom hem från praktiken för ett tag sen, slutar alltid såhär tidigt, det är helt underbart! och såhär slappt kommer jag ha det i två veckor till! Iallafall så lunchade jag med Mysan på Steve's, det var mys. Nu ska jag strax damsuga mitt rum, för mamma springer omkring här i lägenheten och tjatar på mig om det -_- Skriver om ett litet tag, pusseeeeen ♥




Kolla mina snygga peace-örhängen jag har på mig idag, visst är dom läckra?!
Jag diggar dom, men min pojkvän tycker inte alls om dom,
han tyckte jag såg ut som en påse skit i dom sa han imorse =) smickrande hihi..

I can't belive I did that?

hallå bloggen! jag måste bara nämna att jag vet att det är jättedålig uppis nu och det kommer tyvärr vara det cirka två veckor frammåt, på grund av att jag har praktik och hinner inte blogga innan jag börjar jobba och inte när jag är på jobbet, vilket jag brukar kunna göra när jag är i skolan. Men på eftermiddagarna och kvällarna försöker jag updatera så mycket jag hinner med. Men hoppas ni har lite överseende iallafall ;)

Idag fick jag sluta vid cirka 20 över 12 och då gick jag direkt till skolan för skulle göra ett prov klockan ett, och efter det blev det att luncha på subway med Mysan och sen stack jag hem. Nu ska jag snart gå och va ett jobbigt mongo barn och bomba min bror med ideér vi kan hitta på, sen ska jag baka chokladbollar. Min älskling kommer även hit snart. Puss på det ♥

kommer lite pics nu, vill ha sommar och vill ha tillbaka min bränna..








Tisdagen den andra mars

Idag var det säsongspremiär av Desperete Houswifes! Helt jävla underbart att det har börjat igen. Gud så jag har väntat, jag har tjatat nu en vecka till min pojkvän om att DH skulle börja idag. Börjar undra vem det är som är desperete här igentligen..;) Aja, kom även och tänka på min kära vän Sofie som är lika desperat av DH som jag är! Och när vi gick på högstadiet så brukade vi alltid diskutera programmet både innan och efter. Och det slog aldrig fel att sofie satt där bänkad hemma i min soffa med en påse gräddfils-chips och coca cola! Saknar dom tiderna faktist. Gud vad kul det var! I varje fall så är allt som det ska igen nu när det har börjat, i love it! ♥




Den 30ionde december vart vi tillsammans,
men det finns ju bara 28 dagar i februari så idag är det exakt.
Jag älskar dig, du är det bästa jag vet



You're simply the best

Fick sluta praktiken tidigt idag, riktigt skönt vill jag lova! Så nu ska jag bara ta det lugnt, och om ett litet tag kommer min älskling till mig. Vi hörs sen ♥



was the only sound I heard ♥


Fransk Manikyr!

Tro det eller ej, men jag tror jag har glömt min kamerasladd hos pappa den här gången, för flyttade till mamma i fredags. Jag är jämt så slarvig!! Jag hade tänkt ta kort på hur min franska manikyr vart men får bli dålig cambild på dom istället. blää jag hatar camen egentligen :-(


erkänn fresht?!

What's love got to do with it

Sådär ja! Nu är jag nyduschad och känner mig super fresh. Medans jag nu ska måla fransk manikyr på mina naglar så kan ni underhålla er med att få rysningar av mina absolut favorit låtar! Något ni kanske inte visste om mig är att jag absolut älskar ballader med bland annat Whitney Houston, Tina Turner, Mariah Carey! Dom tre är svårslagna kan jag säga.

Tina Turner - what's love got to do with it


Tina Turner - Simply the best ♥♥


Whitney Houston - Didn't we almost have it all


Mariah Carey - Love takes time

det finaste jag vet.

hej sötnosar! Kom hem för ett tag sen från praktiken. Det var väl hel nice, inte så jobbigt, utan rätt så chill. Har bra tider också så det här kommer nog bli tre rätt bra veckor. Idag lunchade jag även med My, det var trevligt. Nu är jag riktigt trött och sliten, så ska hoppa i ett varmt bad med tända ljus och pyssla om mig själv med lite skönhetsprodukter! Efter det ska jag ta tag i lite plugg så vi hörs väl lite senare. ♥


Hurry!

PRAKTIK! vi hör när jag kommer hem! BRÅTTOM



RSS 2.0