you and I are stars, hanging in the sky like diamonds. People talk so much, they say that every star must fade and die.

Tjena, sitter här och känner hur jag verkligen inte orkar skriva något. Men ska försöka, för det var ju ett tag sen. Har precis gjort pastasallad nu som jag och älskling ska ha imorgon när vi ska på en hejdundrande utflykt som ska bli skitkul. Annars rullar livet på och jag har det underbart. Vi har även sju helt underbara månader idag. Och jag älskar honom så otroligt mycket. Han är det finaste i mitt liv. Min bror har visat mig världens vackraste låt som jag bara älskar, tänker tyvärr inte dela med mig av den riktigt ännu, vill ha den för mig själv ett tag till ;) Ni bara måste älska den! Nu ska jag kila iväg och ta mig nått käk sen kanske det blir en runda i spåret!

Har märkt att även fast jag inte bloggar någonting alls så finns det allt några trogna rackare som kikar in här varje dag i hopp om att det är uppdaterat, och jag är ledsen att jag oftast får göra er besvikna men det får ni leva med, jag har ett liv också :) Puss på er ♥



So all of your fears just cast them on me

Åh det var länge sen jag verkligen skrev av mig, måste verkligen göra det nu. Jag önskar jag hade en dagbok eller något ställe ingen visste om som jag kunde springa till när jag jagar mig själv. Ibland känner man att man vill vara " ingen från ingenstans ". Jag känner att jag har så mycket inom mig som jag vill hinna med, så mycket jag vet att jag vill men ändå aldrig kommer dit. Det är precis som att det är en blomma som precis håller på att slå ut, men aldrig riktigt gör det. Det känns som jag är allt på samma gång, hela min själ älskar. Jag önskar att det fanns ett sett att kunna förklara hur man känner inombords. jag har försökt så många gånger, men allt är bara hälften av vad jag egentligen känner. Jag älskar en person så mycket att jag blöder. Hans ögon är ett hav, himmel, ett fritt fall varje gång. När jag ser honom ser jag hela världen, och jag är förlorad, jag är såld.

Ni behöver inte förstå, jag har skrivit lite allt möjligt om olika saker. Huller om buller. Det som står är vad jag känner.

My life in pictures


Mitt guld, min ängel, mitt liv



Det absolut finaste som finns


födelsedags-party

I fredags vart det födelsedagsparty hemma hos becca för Cissi! Vi grillade och hade det trevligt. Puss på det! Kommer några bilder nu, resten kommer när jag får dom från elli pelli och beccas. puss







Röd tunga och as full, becca är snygg :)

Du är som att andas för

Som att svimma på en bergstopp utav svindeln,
den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad bunden, jag tappade hjärtat i knät.

RSS 2.0