Myshowroom it is!

Har bytt bloggportal nu mina vänner. Där min blogg har lite mer inriktning på träning! Så nu hittar ni mig där istället!

http://tilza.myshowroom.se/ 

http://tilza.myshowroom.se/

http://tilza.myshowroom.se/


20 Juli

Hej babes! Sorry för helt usel uppdatering! har inte orkat och gjort annat. De senaste dagarna har jag gymmat, träffat maggan och Palmer, käkat på smultronstället övningskört, och läst bok! Och idag ringde pappa mig klockan halv åtta på morgonen och vill att jag ska följa med och gymma. Jag, precis nyvaken och det känns som jag har ett kilo grus i mina ögon kan inte säga nej, så jag pallrar mig upp och blir hämtad av pappa :) Efter det åt vi frukost tillsammans och sen körde han hem mig till mamma, och så åkte på bakluckeloppis i cupolen :D

Har lite funderingar på om jag kanske ska byta bloggportal till typ myshowroom.se men vet inte riktigt än, ska kolla upp om det är kvalité ;)

Fredagsmys!

Hola!

Idag har jag inte gjort särskilt mycket, vaknade rätt sent och har bara tagit det lugnt, tanken var att jag skulle till gymmet som vanligt men igår efter träningen hade jag fortfarande jävligt ont i mitt knä så måste ta det lilla lugna med knät. Träffade även upp Maggan på stan igår och vi gick till Ticket och Resia och kollade resor :)

Ikväll hämtar Älskling upp mig och så ska vi ut till honom och käka tacos och sen imorgon på morgonen ska vi ut till västra harg och fiska! Jag ska nog bada lite också tror jag om jag känner mig rätt :D Annars har jag inte så mycket planer än så länge. Längtar som sagt tills vi åker utomlands igen, kommer bli awesome med Maggan och Palmer också :D


13 Juli!

Hallå i stugan! Idag när jag vaknade tog jag cykeln till gymmet och löpe 5 km och sen styrka och grejer, cykla hem för att byta kläder för att sedan cykla tillbaka till johannelunds nya badplats och bada och käka lite lunch med My! Och nu är jag precis hemkommen och ska käka lite kvällsmat! :) Har dessvärre lite ont i mitt ena knä nu..Kan bero på att jag i prinsip har dödat benen idag med allt cyklande och löpning :( Jaja, ikväll blir det väl att ta det lugnt, kanske åker och badar med Älskling senare.

Annars imorgon blir det först gymmet och sen träffa Maggan för lite stan, kolla ticket, kanske utgång eller nått nice :D Hörs senare eller imorgon! Puss ♥



what are words if you really don't mean them when you say them.

Hej babes! Har verkligen inte orkat skriva på ett par dagar nu, men tänkte uppdatera er lite nu ;) Idag tog jag det bara lugnt när jag vaknade och sen åkte jag och kötta på gymmet. Löpte för första gången på bandet på ett tag nu! Eftersom jag har haft problem med min benhinneinflamation..Men iallafall så gick det jättebra att löpa idag vilket känns bra! Körde sedan det vanliga och sen cyklade jag hem, och så åt mamma och jag mat! Annars har jag precis städat rummet och nu ska jag snart lägga mig och läsa min bok jag började läsa på igår! Så bra!

Imorgon blir det att gå upp tidigt och cykla till gymmet och köra hårt igen! Efter det är planerna att träffa Mysan och typ bada lite eller nått tänkte jag, men hon verkar vara lite badkruka av sig så får se vad som händer ;)

By the way så måste jag nästan säga att jag längtar liiiite till hösten då jag ska köra igång stenhårt med min träning och kost. Då börjar ju som sagt alla andra roliga gruppträningar så som step, gympa, box och sånt. Saknar det lite nu på sommaren... :) Blir även att ändra kosten helt! ( hoppas eran care-box blev full nu )



Benpressen verkar göra sitt tycker jag :)

Turkiet bilder!

Hej mina vänner! Nu är jag hemkommen från underbara Turkiet och Alanya! Egentligen kom jag hem i torsdags men har inte orkat skriva eller blogga, har varit trött och bara tagit det lugnt och gjort mig hemmastadd :) Idag tog jag cykeln till gymmet, och efter det cyklade jag ner till stan och handlade present till min älskade bror som har fyllt år! Efter det cyklade jag hem till ekholmen och sen cyklade jag upp till pappa! Snacka om rejält med träning!! :) Behövdes! Jaja, iallafall så hade jag och älskling en helt underbar resa och vi hade jättefint väder hela veckan! Eftersom att vi redan längtar tillbaka till värmen och sol och bad så ska vi åka med Palmer & Maggan vecka 31 till något härligt ställe! :D typ Grekland, eller något fint :) Längtar redan!

Nu kommer lite bilder från resan, så Enjoy!! Puss ♥












RSS 2.0